DICKEN INFO 04 / 2014 suomenkielinen versio

Naiset finaaleissa!

Dickenin naiset etenivät Sjundeå IF:n kustannuksella välieristä jatkoon voitoin 3-1. Dicken pelaa näin finaaleja ensimmäisen kerran 14 vuoteen! Loppuotteluvastustajana on kotimaista naiskäsipalloa viimeiset 10 vuotta dominoinut runkosarjan voittaja HIFK. Ennakoasetelmat sarjaan ovat mielenkiintoiset. HIFK:lla on valtavasti rutiinia vastaavista otteluista kun taas Dicken joukkueena pelaa ensimmäistä kertaa SM-kullasta. Joukkueessa on kuitenkin useampi pelaaja joka on toisessa seurassa pelannut loppuotteluja. Naiset tarvitsevat nyt meidän kaikkien tuen haastaessaan HIFK:n. Sarja alkaa keskiviikkona 16.4. Kallion Urheilutalossa ja jatkuu pääsiäisen jälkeen tiistaina 22.4. Pirkkolassa. Nähdään kannustusjoukoissa! 

1010008_529779020463963_1155455657_n.jpg   66837_10201802226519467_3495369532062928537_n.jpg

Yleisön tuki välierissä oli mahtavaa niin Pirkkolassa kuin vieraskentällä Siuntiossa!

Naisten finaaleja pelataan seuraavasti (SM-kultaan vaaditaan kolme voittoa):

Ke 16.4. klo 19:30 HIFK - Dicken Urheilutalo
Ti 22.4. klo 18:15 Dicken - HIFK Pirkkola
To 24.4. klo 20:00 HIFK - Dicken Urheilutalo
La 26.4. klo 16:15 Dicken - HIFK (tarvittaessa) Pirkkola
Ma 28.4. klo 18:00 HIFK - Dicken (tarvittaessa) Urheilutalo

Lue lisää naisten matkasta loppuotteluihin

 

Miehet aloittavat pudotuspelit puolivälierillä Atlasta vastaan

Miesten joukkue päätti runkosarjakauden kahdella voitolla Akilleksesta ja Åbo IFK:sta ja sijoittui sarjassa toiseksi. Näin Dicken kohtaa puolivälierissä Vantaan Atlaksen, joka sijoittui seitsemänneksi. Ensimmäinen ottelu pelataan Pirkkolassa tiistaina 15.4. klo 18:15. Tule mukaan kannustamaan Dicken välieriin! Puolivälierät pelataan seuraavasti (välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa):

Ti 15.4. klo 18:15 Dicken - Atlas Pirkkola
To 17.4. klo 19:00 Atlas - Dicken Myyrmäki
Ma 21.4. klo 16:15 Dicken - Atlas Pirkkola
Ke 23.4. klo 16:15 Atlas - Dicken (tarvittaessa) Myyrmäki
Pe 25.4. klo 18:00 Dicken - Atlas (tarvittaessa) Pirkkola

14.jpg   34-481x316.jpg

Mikäli Dicken etenee välieriin pelataan ensimmäinen välierä Pirkkolassa sunnuntaina 27.4. klo 16:15. 

 

Dicken järjestää kehityspäivän sunnuntaina 27.4. Pirkkolassa 

Kevään kehityspäivä järjestetään Pirkkolassa sunnuntaina 27.4. klo 12:00 - 15:00. Vårens utvecklingsdag ordnas i Britas söndag 27.4 kl. 12:00 - 15:00. Päivän aikana käsitelllään muutama tärkeä seuran Visio 2020-tavoitteeseen kytketty aihe. Käsiteltäviin aiheisiin kuuluvat kausimaksut ja talous, joukkueenjohtajafoorumi ja sen tehtävät, pelilliset ja harjoitukselliset linjaukset sekä valmentajien foorumi. Päivä aloitetaan Visio 2020-tavoitteiden lyhyellä esittelyllä, sekä käydään läpi mitä uutta on tapahtunut maaliskuun alun infon jälkeen. Tämän jälkeen jakaudutaan työryhmiin eri aiheiden mukaan. Päivän päätteeksi tehdään yhteenveto ja päätetään jatkotoimenpiteistä. Haluamme että juuri sinä olet mukana vaikuttamassa!

Ilmoittaudu tästä

Mikäli Dickenin miehet etenevät välieriin pelataan välieräsarjan ensimmäinen ottelu Pirkkolassa kehityspäivän jälkeen klo 16:15. 

 

Helsinki Handball Camp lähes loppuunmyyty!

Handball_Camp_logo_2014_pieni.png

Kiinnostus Dickenin järjestämiä kesäleirejä kohtaan on ollut suurta. Helsinki Handall Campiin on tällä hetkellä 95 ilmoittautunutta. Ikäryhmä 01-02 on jo loppuunvarattu ja muutama pelaaja on jo jonotuspaikoilla. Ikäryhmässä 99-00 on vielä muutama paikka jäljellä. Nyt on vihoviimeinen mahdollisuus ilmoittautua mikäli haluaa osallistua leirille 2 - 5.6. Harjoituksista vastaa yhteistyössä Dickenin kanssa EHF Maste Coach Ulf Andersson. Mukana leirillä myös Ljubomir Vranjes, Bundesliigan kärkijoukkueen SG Flensburg-Handewittin valmentaja.  

Leirimaksuun, 175€, kuuluu leiriohjelman lisäksi leiripaita, vesipullo, Vranjes V17-käsipallo sekä lounaat ja välipalat. Ilmoittautuminen ja lisätietoa.

 

Olemalla nopea ehdit vielä ilmoittautua Liikuntaleirille Lauttasaaressa kesäkuussa! 

Ilmoittaumisia sataa Dickenin nuoremmille junioreille Lauttasaareessa järjestävälle liikentaleirille. Ensimmäinen viikko 2 - 6.6. on lähes loppuunmyyty. Toiselle viikolle 9 - 13.6. on hieman enemmän paikkoja vapaana mutta myös toiselle viikolle kannatta ilmoittautua mahdollisimman nopeasti. Leirin keskuksena toimii Eterahalli. Leiri on avoin kaikille 2004- 2006 syntyneille lapsille joten sitä voi myös suositella tutuille jotka eivät ole mukana Dickenin toiminnassa. Leirin ohjaajina toimivat Dickenin naisten- ja miestenjoukkueen pelaajat ja vastuuvalmentajana Annika Näräkkä. 

Leirimaksuun, 145€/viikko kuuluu leiriohjelman lisäksi leiripaita, vesipullo, vakuutus sekä lounaat ja välipalat. Ilmoittautuminen ja lisätietoa.

Dicken Sportcamp 2013  Liikuntaleiri_2014.png  Dicken Sportcamp 2013

 

Vielä ehdit ilmoittautua elokuussa järjestettävälle Röd&Blå-lerille!  

Pajulahdessa 31.7. - 3.8.2014 järjestettävälle Röd&Blå-leirille olemme saanet vajaat 80 ilmoittautumista. Näin lerille on vielä muutama paikka vapaana. Ensimmäinen lasku lähetetään pääsiäisen jälkeisellä viikolla. Toivommekin saavaame mahdolliset lisäilmoittautumiset ennen sitä. 

Leiri on tarkoitettu 2000 – 2005 syntyneille tytöille ja pojille. Leirin osallistujat jaetaan tasoryhmiin iät huomioiden niin, että jokaisessa ryhmässä on sekä tyttöjä että poikia. Luvassa on paljon käsipalloa, mutta myös fyysiikkaharjoituksia, leikkejä ja kilpailuja. Leirillä on myös luvassa vapaa-aikaa kavereiden kanssa, saunomista, uintia, makkaroiden grillaamista yms. Ilmoittautuminen ja lisätietoa.

 

Midnight Run Helsinki la 30.8.2014 - vastauksia yleisimpiin ja tärkeimpiin kysymyksiin

Juoksutapahtuma Midnight Run Helsinki järjestetään taas Senaatintorilla lauantaina 30.8.2014. Tapahtuma on suurimpia aikuisten liikuntapahtumia Suomessa. Tapahtuman järjestelyistä tulee seuran jäseniltä tasaisin välein kysymyksiä johon pyrimme tässä lyhyesti vastaamaan: 

midnightrun_helsinki_fotoMaxEdin_038.jpg   midnightrun_helsinki_fotoMaxEdin_060.jpg

Osallistuuko Dicken taas tänä vuonna Midnight Runin järjestelyihin? - Midnight Run on yksinomaan Dickenin järjestämä tapahtuma. Teemme yhteistyötä Hammarby Friidrottin kanssa joka omistaa Midnattskoppetin/Midnight Runin oikeudet mutta itse tapahtuman järjetelyissä Helsingissä on Dicken ainut järjestäjä. Voimme olla ylpeitä tästä sillä tämän kokoluokan tapahtumia ei yleensä järjetetä yhden ainoan seuran toimesta. Samalla se tietää sitä että on äärimmäisen tärkeätä että jokainen seurassa mukana oleva osallistuu tapahtumaan toimitsijana - joka vuosi!

Miten tämä vaikuttaa minuun? - Kaikkien pelaajien ja vanhempien tulee osallistua toimitsijoina tapahtumaan. Yleensä kysessä 5-6 tunnin tehtävä tapahtumailtana, tänä vuonna lauantaina 30.8. Nuorimmissa joukkueissa pelaajat eivät vielä itse osallistu mutta vanhempien tulee myös näissä joukkueissa osallistua toimitsijoina. Oman joukkueen Midnihgt Run-vastaavan kautta saat tietoa joukkueen tehtävästä sekä toimitsijoiden määrän tarpeesta.

Voinko tehdä toimitsijatehtävän lisäksi jotain muuta? - Ehdottomasti! On tärkeää että kaikki seuran toiminnassa mukana olevat puhuvat Midnight Runista ja myy tapahtumaa tutuille, työpaikalla ja muissa yhteyksissä. Seuraavan kerran kun näet ystävän, sukulaisen tai kolleegan kysythän aikookohän osallistua Midnight Runiin. Tapahtuma on tarkoitettu myös vasta-alkajille joten mainitse tapahtumasta myös sellaisille joita et ehkä normaalisti näkisi juoksutapahtumaan osallistuvina henkilöinä!

On myös mahdollista kerätä tuloja omalle joukkueelle myymällä tapahtumaa työpaikalla, myymällä VIP-lippuja tai hankkimalla sponsorin tapahtumaan. Ota yhteyttä Johan Ölleriin (johano (at) midnattsloppet.com) tai Wille Hörhammeriin (wille (at) midnattsloppet.com) Hoidat ensikontaktin - me hoidamme loput. 

Miten oma panokseni vaikuttaa lopputulokseen? - Todella paljon! Midnight Runin budjetti on rakennettu siten että otamme kustannuksia juoksijoiden enimmäismäärän mukaan, tänä vuonna 12 500 juoksijaa. Viime vuonna meillä oli 10 500 ilmoittautunutta ja pääsemällä samaan lukuun tänä vuonna saamme tapahtumasta seuratoimintaan pitkälti samaa tuottoa. MUTTA - ja tämä on tärkeätä - mikäli myymme tapahtumaan loppuun, eli 2000 juoksijaa enemmän, lisää se tuottoa suhteessa enemmän sillä olemme jo ottaneet budjettiin näiden juoksijoiden kustannukset. Tämä onnistunee esim. mikäli jokainen seurassa toimiva houkuttelee mukaan keksimäärin 2 - 3 juoksijaa. Tällä mahdollisella lisätuotolla on meillä paremmat edellytykset satsata valmennuksen ja pelaajakehityksen tasoon. 

Milloin kannattaa tätä myyntiä tehdä ? - Huhti- ja toukokuu on se aika jolloin useimmat ilmoittautuvat tapahtumaan. Se on myös se aika jolloin tapthumaa kannattaa rummuttaa. Ilmoittautumisen hinta nousee 38 eurosta 43 euroon kesäkuun alusta.  

Mitä minä/lapseni/joukkueeme saa siitä että osallistun Midnight Runiin toimitsijana?  - Midnight Run on seuran suurin yksittäinen tulonlähde joka mahdollistaa toiminnan kasvun ja sen kehittämistä. On tärkeätä että huolehdimme siitä että meillä on tämä mahollisuus myös jatkossa. Nopea vastaus on että ilman Midnight Runia pelaajamaksut Dickenissä nousisivat laskentatavasta ja pelaajan iästä riippuen 25 - 60%. Ja mikäli onnistuisimme lisäämään tuottoa yllämainitulla tavalla voisimme ennestään parantaa toimintaa nostamatta suhteessa nykyisiä maksuja. 

 

Kutsu Dickenin perinteisiin junioripäättäjäisiin tiistaina 20.5.  

Kauden loppu lähestyy kovaa vauhtia joten kohta on taas perinteiden junioripäättäjäisten aika. Päättäjäiset järjestetään Poliisien majalla Lauttasaaressa. Ajankohta on tiistai 20.5. eli Sjundeå Cupin jälkeinen tiistai. Järjestelyistä vastaa vanhemmat D-juniorit eli vuorossa ovat P01 ja T01. Päättäjäisissä on tarjolla lasagnea ja salaattia. Mikäli haluat syödä tulee sinun ilmoittautua ja maksaa ruoka, hinta 6€, viimeistään 15.5.! Kutsu ja lisätietoa.

    Helsingfors 22.5.2012. Dicken junioravslutning på Poliisien maja, Drumsö. Foto: Patrik Lindström  Helsingfors 22.5.2012. Dicken junioravslutning på Poliisien maja, Drumsö. Foto: Patrik Lindström

 

Viisi tyttöä Dickenistä mukana Islantiin matkaavassa Helsingin kaupunkijoukkueessa!

Pohjoismaiset Koululaiskisat vuonna 2000 ja myöhemmin syntyneille oppilaille järjestetään Reykjavikissa 18.–23.5.2014. Helsingin joukkueessa tyttöjen käsipallossa on mukana kymmenen Helsingissä asuvaa ja koulunsa käyvää pelaajaa. Näistä ovat viisi pelaajaa Dickenistä. Islantiin lähtevät Laura Vauhkonen, Kira Itkonen, Beata Wenman, Lisa Hannelius och Teresa Eklund. Lista koko joukkueesta

                 team-helsinki-4-2014_2.jpg

 

Onnea P02-joukkueelle SM-kullasta!

Dickenin pojat syntyneet 2002, jotka ovat ensimmäisen vuoden D-junioreita, varmistivat SM-kullan joukkueen toiseksi viimeisessä ottelussa vierasvoitolla Sjundeå IF:stä. Nyt voitettu kulta on seurausta siitä isosta kehityksestä mikä joukkueessa on tapahtunut. Valmentajien Björn Bromanin ja Johanna Lökforsin johdolla ovat pojat kehittyneet valtavasti mikä nyt näkyy myös tuloksissa. Viime kaudella joukkue oli aluesarjassa kuudes. Tuloskehitystä enemmän ilahduttaa joukkueen asenne ja se tapa jolla pelaajat esiintyvät harjoituksissa ja otteluissa. Kun vastustajatkin kehuvat näitä asioita voi olla varma siitä että jotain tehdään oikein. Loistavaa työtä pojat ja koko joukkueenjohto! 

  photo.png

Back to Top