Pudotuspelit vihdoin käyntiin, let`s go Dicken! Dicken – SIF 2.4. Klo 19.00 Pirkkola

dicken sif 2022 04Puolustavana Suomen Mestarina sekä Suomen-Cup voittajana Dicken hakee ”tuplaa”. Runkosarja on pelattu ja kauan odotetut mitalipelit alkavat, vastassa sarjanelonen SIF Siuntiosta. Dicken lähtee semifinaaliin hienoisena ennakkosuosikkina ollen runkosarjan ykkönen ja kukistaen vastustajansa neljästi kauden aikana. Menneillä peleillä ei kuitenkaan ole merkitystä, vain tulevilla.

Dicken on esiintynyt kauden aikana varsin tasaisesti ollen vakuuttava kauden alusta lähtien. Siuntion kausi on taas mennyt nousujohteisesti ja kevään koittaessa on SIF ajoittanut pelivireensä oikein. Tämä antaa herkullisen asetelman välieräpariin jossa tunnetta riittää ja hienoja suosituksia tullaan näkemään molemmilta joukkueilta.

Sarja jatkuu tiistaina 5.4. Siuntiossa ja 8.4. Pirkkolassa. Tarvittaessa 10.4. Siuntiossa sekä 12.4. Pirkkolassa.

Tervetuloa hallille kannustamaan tällä hetkellä suomen parasta naiskäsipallojoukkuetta, Dickeniä!

Mikäli et pääse paikan päälle, niin matsi on katsottavissa solidsportin välityksellä https://solidsport.com/dickennaiset/. Liittykää mielellään kuukausikannattajiksi (9,90€/kk). Joukkue saa puolet tuotosta. Kuukausitilaajina saatte paitsi Dickenin koti- ja vierasottelut, niin myös kaikki SM-sarjan ottelut.

Liput webshopista: https://shop.dicken.fi/category/32/matchbiljetter-forkop---liput-ennakkoon-otteluihin-2021-22 Tai kortilla paikan päältä.

Back to Top