Petri Väyrynen Dickenin naisten päävalmentajaksi

Petri Väyrynen 2023Mittavan pelaajauran Arsenalissa ja HIFK:ssä luonut Petri ”Petu” Väyrynen valmentaa alkavalla kaudella Dickenin naisten SM-joukkuetta. Valmentajana Petu on toiminut niin miesten- että naisten SM-sarjassa yhtä lailla kymmeniä vuosia.

Alkavalla kaudella naisten joukkue on kovasti uudistunut ja sitä kautta nuortunut ja on ensiarvoisen tärkeää, että uusi päävalmentaja on kokenut ja osaa toimia nuorten kanssa. Menneellä kaudella Petu valmensi Dickenin B-poikia, joiden valmentamista hän myös jatkaa.

Naisten viime kauden valmentaja Thomas ”Stumbe” Lindström on päättänyt monen vuoden valmentamisen jälkeen siirtyä päivätöihin. Stumbe jatkaa Dickenissä P12 joukkueen valmentamista. Suurkiitos vielä Stumbelle menneestä kaudesta, hänen johdollansa naisten joukkue saavutti cup-kultaa sekä SM-hopeaa.

 

Petri Väyrynen:

Odotan innolla alkavaa kautta, Dickenillä on kaiken kaikkiaan nuori joukkue. Paljon muutoksia on joukkueessa tapahtunut edellisen kauden jälkeen. Korvataan kokemuksen puute nuoruuden innolla. Painetaan kaasu pohjaan ja mennään päätyyn asti!

Back to Top