Ordförandespalt April 2018

jan hellmanOrdförandespalten har flyttat från nyhetsbrevet ’Dicken Info’ till Dickens nätsidor i.o.m. att vi omorganiserat våra kommunikationskanaler en del. Vi går in för ett mera kontinuerligt informationsflöde i stället för månatliga nyhetsbrev. Vi använder Dicken Appen och Dickens nätsidor samt sociala medierna Facebook, Instagram och Twitter som våra främsta kanaler för allmän kommunikation. Vi utnyttjar WhatsApp grupper för daglig kommunikation inom vissa grupper som t.ex. tränare. Riktade meddelanden till t.ex. lagledning eller alla medlemmar skickas som epost från MyClub.

Read more ...

Dicken 85 Info 11/2017

Dicken info 11 2017 bild

Dicken info behandlar bl.a:

Save the date Jubileumsfesten

Tillbakablick på hösten

Tränarskolningar

Läs dicken info här

Dicken info 6/2017

Dicken info juniDicken Info Juni 2017 har kommit ut! Detta är föreningens månatliga infobrev som berättar om aktuella händelser i föreningen. Denna gång innehåller info’t bland annat:

- Styrelseordförandes tack

- Presentation av föreningens yngsta lag

- Dicken Oldboys fotbollsresa

Läs Dicken info 6/2017 här

Read more ...

Dicken 85 Info 8/2017

Dicken 85 jubileumssäsongen startar

 
Dicken är grundat 1933 och föreningen fyller därmed 85 år under denna säsong. Vi kommer att fira åtminstone med en jubileumsfest. Idéer och önskemål om vad annat vi kunde göra för att fira föreningen välkomnas. Vi återkommer senare med mera detaljer om jubileumsåret.
 
Verksamheten har kommit igång i alla lag efter sommaren. Tidigare år har vi ordnat kick-off för lagfunktionärer och andra intresserade i början av säsongen. I år har vi inget kick-off möte eftersom en stor del av information gällande säsongen har redan kommunicerats eller kommer att kommuniceras till lagen via andra kanaler. Nya verksamhetsledaren Anna Airava har besökt flera lag och jag uppmuntrar lagledarna att bjuda Anna på besök och kontakta henne ifall av frågor gällande säsongen. Träningstiderna (som tidigare var dragplåstret till kick-off möten) har redan under några år kommunicerats till lagen redan i juni. I början av säsongen finns det alltid vissa säsongsplaner, lagorganisationer och träningsturer som behöver kompletteras eller justeras. Det tar en stund tills allt är slutligt på plats och alla rutiner fungerar – men så är det varje år och efter ett tag rullar allt på med rutin.

Read more ...

Dicken Info 5/2017

Dicken info majDicken Info Maj 2017 har kommit ut! Detta är föreningens månatliga infobrev som berättar om aktuella händelser i föreningen. Denna gång innehåller info’t bland annat:

- Anna Airava ny verksamhetsledare

- Presentation av F07 och P07

- Presentation av Börje Nordström

Läs Dicken info 5/2017 här

Read more ...

Back to Top