Anna Airava utnämnd till verksamhetsledare från 1.5.2017

Anna 002Drumsö idrottskamrater Dicken rf. utnämner Anna Airava till verksamhetsledare från och med 1.5.2017.
Wille Hörhammer, som fungerar nu som både verksamhetsledare och Midnight Run Helsinki projektchef, koncentrerar sig i fortsättningen på att leda Midnight Run Helsinki.

Verksamhetsledarjobbet väckte mycket intresse och resulterade i ansökningar från flera kompetenta kandidater av vilka Anna uppfyllde kraven bäst.

Annas främsta uppgifter som verksamhetsledare är att koordinera föreningens dagliga verksamhet och fungera som kontakt mot lagen och externa parter.

Read more ...

Hjälptränare sökes till Dickens sommarläger 2017

Dicken logoDicken kommer denna sommar att ordna två sommarläger, Folksam Sportcamp och Helsinki Handball Camp. Folksam Sportcamp ordnas för juniorer födda -07 till -08, och lägren hålls måndag till fredag under vecka 23 och 24 (5-9.6.2017 och 12-16.6.2017) på Drumsö i Eterahallen. Helsinki Handboll Camp ordnas för juniorer födda -03 till -06 och lägren hålls måndag till torsdag vecka 23 (5-8.6.2017) i Brunakärrs idrottshall.

Read more ...

Dicken söker en verksamhetsledare

Dicken logoFinlands största handbollsförening söker en verksamhetsledare med passion att göra Dicken till den bäst fungerande idrottsföreningen i Finland.

Anställningen börjar på våren med några månaders inlärningsperiod, så att du är beredd att axla verksamhetsledarrollen när säsongen 2017-2018 startar i augusti. Behovet att anställa en ny verksamhetsledare uppstår i.o.m. att nuvarande verksamhetsledaren, som även fungerar som Midnight Run projektchef, i fortsättningen koncentrerar sig främst på Midnight Run uppgifterna. Nya verksamhetsledaren och Midnight Run projektchefen har nära samarbete. De hjälper till med att utföra uppgifter inom varandras ansvarsområden samt har beredskap att fungerar som ställföreträdare för varandra.

Read more ...

Tervetuloa katsomaan Dicken-kampanjakoodeilla Pirkka-Pekka Peteliuksen esitystä "Tolkuton Spektaakkeli"!

PPPPerjantaina 17.2.2017 Pirkka-Pekka Peteliuksen "Tolkuton Spektaakkeli" esitetään Hartwall-areenalla. Dickenin kannattajat pääsevät katsomaan esitystä alennettuun hintaan. Ostamalla lipun tuet Dickenin edustusjoukkueiden toimintaa.

Read more ...

Kisakallio målvaktsläger 21-22.01.2017 med Vanja Radic

Goalkeeper campDen 21-22.01.2017 ordnar Vanja Radic ett läger för handbollsmålvakter. Lägret kommer att hållas i Kisakallio sportinstitut.

Lägret är av nivå 1 och riktar sig till flickor och pojkar födda mellan 1996 och 2004. Under lägret delas deltagarna upp i två åldersgrupper, varav maximiantalet per grupp är 14. Allt som allt ryms då endast 28 målvakter med på lägret. Till lägret bjuds inte bara finska målvakter, utan även svenska och norska. Vanja önskar dock att merparten är från Finland, och hoppas att man anmäler sig så snabbt som möjligt för att rymmas med.

Attachments:
Download this file (kasipalloleiri 0eng.1.pdf)Goalkeeper Camp 2017[ ]164 kB
Download this file (maalivahti-kasipalloleiri 2017.pdf)Maalivahtileiri 2017 esite[ ]161 kB

Read more ...

Subcategories

Back to Top