Dickenin kaukalopallojoukkue

rinkbandy2020 IMG 1376Dickenin alkuvuosina seuran toiminta koostui useasta eri lajista kuten esim. suunnistus, jalkapallo ja jääpallo. Nykyinen päälaji käsipallo tuli täydellä teholla mukaan 60-luvun alussa. Kaikki eivät ehkä tiedä mutta Dickenillä on vielä tänäkin päivänä kaukalopallojoukkue, jonka toiminnan aloittivat vuonna 1984 larulaiset opiskelijat, jotka silloin pelasivat A-nuorissa ja sittemmin miesten 2 joukkueessa jalkapalloa Dickenissä.

Ajatus sai alkunsa siitä, että talvella ei ollut tarpeeksi tekemistä, koska silloin ei jalkapallolle ollut talviharjoittelupaikkoja.

Joukkue ilmoittautui jääpalloliiton kaukalopallosarjaan Hesarissa nähdyn ilmoituksen perusteella ja sitä samaa sarjaa pelataan yhä vieläkin. Menestys on vaihdellut vuosien saatossa, mutta 2000 luvulla joukkue on ollut säännöllisesti kolmen parhaan joukossa ja voittanutkin sarjan useasti. Nykyään mukana on noin 25 pelaajaa ja treenivuoro on jo 90 luvulta alkaen ollut aina tiistai aamuisin klo 07.00 ensin Pirkkolassa ja nykyisin Kaarelan uudessa jäähallissa. Pelaajista nuorimmat ovat alle 25 ja vanhimmat jo 60 molemmin puolin.

 

rinkbandy

Back to Top