Junioravslutning 30.5.2023 - Säsongens premieringar

 MG 8320 1Årets tränare:

En riktigt motiverad och analytiskt lagd tränare som hela tiden vidareutbildar sig inom handboll och idrott. Är otroligt systematisk och har stenkoll på träningar, uppgifter, kommunikation. Ville Suomela

Read more ...

Premieringar på Dickens Midvinterfest 18.1.2020

Micke Saxén Iffes pokal 2020Iffes pokal (till minne av ”Iffe” Tom Ivanoff 1958-2006)

Utdelas till enskild person för ”Årets insats”.

Behovet av hallar och hallturer är ett tema som varit aktuellt i årtionden. Under senaste halvåret har vi äntligen uppnått märkbara konkreta resultat i.o.m. att nya Mejlanskuplan och nya LYK-hallen på Drumsö blivit färdiga och vi fått träningsturer i dem. Dicken är hyresgäst i båda hallarna. Eftersom det inte varit Dicken som låtit bygga hallarna har det inte varit en självklarhet att vi får träningsturer i dem. Att försäkra oss om att vi fått träningsturer har krävt aktivt och ihärdigt bevakande av våra intressen, många förhandlingar och tidvis även bestämda tag.

Read more ...

Premieringar Dicken 90 år

Årets jubileumsfest ordnades av F08 och deras föräldrar den 4.2.2023 traditionellt på Polisernas Sommarhem på Drumsö. Tack för fina arrangemang.

 

prem1 2023

På Dickens 90 års jubileumsfest utdelades följande förtjänsttecken och vandringspris från handbollsförbundet samt Dicken. Stort grattis till alla premierade!

Read more ...

Premieringarna under Midvinterfesten 2017

Cai GranforsUnder lördagens Midvinterfest premierades traditionsenligt två personer för sin insats i föreningen. Iffes pokal tilldelades Tom Gammals för ”årets insats”, och Börjes pokal tilldelades Cai Granfors för ”trogen tjänst”.

Read more ...

Dickeniter premierades på förbundets avslutningsfest

PremieringarI helgen höll handbollsförbundet sin årliga avslutningsfest, och samtidigt firades förbundets 75 år. Under avslutningsfesten premierades de bästa från mästerskapsserien, och till de som fick pris hörde en hel bunt med Dickeniter!

Till seriens Allstars-spelare på damsidan valdes Annika Näräkkä, Carolina Böckelman och Sonja Koskinen och på herrsidan Benny Broman. Sonja Koskinen valdes även till säsongens bästa damspelare och Alexandra Ahlroth till årets försvarsspelare. Tränaren Thomas Hivert valdes till bästa damtränare. Max Granlund (fattas från bilden) valdes till årets unga herrspelare, och Janne Hellman premierades med titeln årets föreningschef.

Read more ...

Back to Top