Premieringar på Dickens Midvinterfest 18.1.2020

Micke Saxén Iffes pokal 2020Iffes pokal (till minne av ”Iffe” Tom Ivanoff 1958-2006)

Utdelas till enskild person för ”Årets insats”.

Behovet av hallar och hallturer är ett tema som varit aktuellt i årtionden. Under senaste halvåret har vi äntligen uppnått märkbara konkreta resultat i.o.m. att nya Mejlanskuplan och nya LYK-hallen på Drumsö blivit färdiga och vi fått träningsturer i dem. Dicken är hyresgäst i båda hallarna. Eftersom det inte varit Dicken som låtit bygga hallarna har det inte varit en självklarhet att vi får träningsturer i dem. Att försäkra oss om att vi fått träningsturer har krävt aktivt och ihärdigt bevakande av våra intressen, många förhandlingar och tidvis även bestämda tag.

Read more ...

Premieringarna under Midvinterfesten 2017

Cai GranforsUnder lördagens Midvinterfest premierades traditionsenligt två personer för sin insats i föreningen. Iffes pokal tilldelades Tom Gammals för ”årets insats”, och Börjes pokal tilldelades Cai Granfors för ”trogen tjänst”.

Read more ...

Dicken 85 premieringar

Dicken premieringar scaledLördagen 20.1 firades Dickens 85 års jubileum med jubileumsmatcher i Britas samt fest på kvällen på Polisernas sommarhem på Drumsö. Under kvällen premierades flera Dickeniter för sina fina insatser för föreningen. Även förbundet premierade. Stort grattis till alla!

Föreningsnålen i brons / Föreningens bronsmärke

Kan delas ut varje år i samband med årsfesten eller annat festligt tillfälle till person som utfört förtjänstfullt, långvarigt och osjälviskt arbete under minst 5 år eller för mycket stora insatser för Dicken och dess syften.

Read more ...

Dickeniter premierades på förbundets avslutningsfest

PremieringarI helgen höll handbollsförbundet sin årliga avslutningsfest, och samtidigt firades förbundets 75 år. Under avslutningsfesten premierades de bästa från mästerskapsserien, och till de som fick pris hörde en hel bunt med Dickeniter!

Till seriens Allstars-spelare på damsidan valdes Annika Näräkkä, Carolina Böckelman och Sonja Koskinen och på herrsidan Benny Broman. Sonja Koskinen valdes även till säsongens bästa damspelare och Alexandra Ahlroth till årets försvarsspelare. Tränaren Thomas Hivert valdes till bästa damtränare. Max Granlund (fattas från bilden) valdes till årets unga herrspelare, och Janne Hellman premierades med titeln årets föreningschef.

Read more ...

Junioravslutningens premieringar säsongen -16/-17

rsz photo 23 05 2017 181859Under junioravslutningen premieras juniorer från F-A. Inom varje lag premieras 3 spelare per lag, och de olika prisen är "lagets värdefulla spelare", "fin inställning" och "goda framsteg". Dessutom väljs det bland juniorerna årets målvakt samt årets mest lovade pojk-, och flickjunior. De minsta i föreningen, minina och bollskolan, premieras även med medalj.

Inte bara spelarna premieras, utan även alla tränare och lagledare. Bland tränarna premieras även årets tränare, som detta år blev Thomas Hivert.

Här finner du alla Dickens premieringar för säsongen 2016-17.

Back to Top