Voimat loppuivat kesken ja pisteet jäivät Siuntioon

SIFMiesten edustusjoukkue matkasi lauantaina Siuntioon kauden toiseen liigaotteluun. Poissaolijoiden lista oli edelleen karua luettavaa. Cocks pelin kokoonpanosta putosivat vielä pois Benny Broman päävalmentaja Ken Sirenius. Tilanne oli siis haasteellinen, mutta tavoitteeksi asetettiin samat teesit, kuin kauden avauspeliin. Vastustajan pelin hankaloittaminen ja periksiantamattomuus.

Read more ...

Nuori joukkue taisteli – Cocks vei pisteet

Cocks kuvaKuten ennakko antoi ymmärtää lähti kotijoukkue tiistain liiga-avaukseen haasteellisista lähtökohdista. Muutaman pitkäaikaispoissaolijan lisäksi keskuspuolustuksen torneiksi kaavaillut Armi Pärt ja Marcus Ojala aloittavat kauden sairastuvan puolelta. Cocks sen sijaan marssitti Pirkkolan parketille jo useammassa kansainvälisessä harjoitusottelussa marinoidun ammattilaisnipun. Näistä lähtökohdista lähdettiin rakentamaan siis tiistain ”el romanticoa”.

Read more ...

Tappio kolmannesta semifinaalista – Pronssiottelut kutsuvat

cocks 2Menneenä lauantaina pelattiin käsipalloliigan kolmas semifinaali joukkueiden osalta Cocks Areenalta. Kaksi edellistä peliä olivat päättyneet Riihimäen Cocksin hyväksi, mutta kuitenkin niin että Dickenin kehityskäyrä oli osoittanut oikeaan suuntaan. Etenkin Pirkkolassa pelattu toinen ottelu oli erittäin tiukka ja pienillä muutoksilla se olisi voinut päättyä joukkueen hyväksi.

Read more ...

Kausi päättyi pettymykseen – Pronssimitalit Graniin!

kausi loppuiKaksiosaisesta pronssiottelusarjasta tuli juuri niin tasokas ja tiukka kuin ennakkoon odotettiin. Kotiottelu Pirkkolassa eteni alussa vuorotahdissa kummankin joukkueen johtaessa vuorotellen muutamalla maalilla. Dicken joutui tekemään ison työmäärän jokaista maalia kohden. GrIFK oli opiskellut joukkueen hyökkäyspelin tarkasti ja Patrik Roslanderilla oli suhteellisen helppo työ napsia tiukan puolustuksen takaa tulleet ratkaistu.

Read more ...

Tappio ensimmäisestä semifinaalista – Toinen osa Pirkkolassa keskiviikkona 12.4

cocksKäsipalloliigan semifinaalit käynnistyivät joukkueen osalta torstaina 6.4 Riihimäen Cocks Areenalla. Ennakkoasetelmat olivat selkeät. Alemmasta jatkosarjasta ponnistanut joukkue lähti haastamaan täksi kaudeksi ennätyksellisen kovaksi rakennettua Cocksin joukkueta. Etuna joukkueella oli parempi pelituntuma hienon HIFK puolivälieräsarjan jälkeen, mutta toisaalta samaan aikaan Cocks oli saanut hioa kuvioitaan ja fysiikkaansa rauhassa ilman häiriötekijöitä.

Read more ...

Back to Top