Dicken käänsi ottelusarjan kuilun partaalta

finaaliin 2021Dickenin ja BK-46:n välisestä välieräsarjasta odotettiin tasaista vääntöä, mutta tuskin monikaan osasi arvata kuinka tiukka sarja todellisuudessa oli. BK vei ensimmäisen ottelun nimiinsä loppuminuuttien vahvan pelin johdosta ja Dickenin teknisten virheiden avittamana kolmen maalin turvin. Toinen ottelu Pirkkolassa päättyi niin ikään tekniseen virheeseen joka mahdollisti BK:lle viimeisen hyökkäyksen, josta polkkapaidat saivatkin 7 metrin heiton ottelun viimeisellä sekunnilla. Jac Karlsson onnistui maalinteossa ja näin BK oli jo 2-0 johdossa paras viidestä-sarjassa, eli karjaalaisilla kolme ottelupalloa. 

Read more ...

Dicken aloittanut jatkosarjan tasapelillä ja voitolla

sif dicken scaledSM-Liigan jatkosarjat polkaistiin käyntiin viime viikonloppuna. Dicken sai heti lauantaina revanssimahdollisuuden, kun Suomen Cupin voittaja BK-46 vieraili Pirkkolassa. Ottelu oli kaksijakoinen, BK hallitsi ensimmäistä jaksoa hienoisesti kun taas lauttasaarelaiset hallitsivat toista jaksoa, voittokin oli lähellä, mutta loppunumerot kirjattiin lukemin 33-33 ja näin Dicken kärsi kauden ensimmäisen pistemenetyksen SM-Liigassa. Kauaa ei jäänyt aikaa murehtimiseen kun oli jo aika keskittyä keskiviikon vieraspeliin SIF:ä vastaan.

Read more ...

Dicken varmisti runkosarjan voiton SIF:n kustannuksella

Dicken sif 2020 12Dicken ja SIF pelasivat viikonlopun ainoan SM-Liigan ottelun sunnuntai-iltana Pirkkolassa, jo tuttuun tapaan tyhjille katsomoille. Ottelun alku oli lauttasaarelaisille jälleen vaikea, kun vieraat menivät nopeaan tahtiin jo neljän maalin karkumatkalle. Dickenin ensimmäistä jaksoa voikin kuvailla melko huolimattomaksi. Taukoa vietettiin SIF:n kolmen maalin johtoasemassa, lukemissa 14-17. 

Read more ...

Dicken voitti Stadin Derbyn - runkosarjalle sinetti 13. perättäisen voiton myötä

paaki dicken hifk 2021 01Dicken lähti keskiviikon stadin derbyyn ennakkosuosikkina, mutta HIFK pelasi hyvän ottelun sekoittaen lauttasaarelaisten hyökkäyspeliä. Ottelu alkoi Dickenin osalta hyvin, kun nopeaan tahtiin siirryttiin 2-0 johtoon. IFK sai kuitenkin pelin juonesta kiinni nopeasti, ja etenkin Kalle Alanderin maalivahtipeli piti vieraat ottelussa mukana käytännössä koko 60-mimuuttisen. Samaa voidaan toki sanoa Patrik Roslanderista, jonka tilastot ottelusta ovat päätä huimaavia, 18 päästettyä maalia ja 21 torjuntaa. IFK ei johtanut ottelua ensimmäisellä jaksolla kertaakaan, ja taukoa vietettiin sopuisissa 9-8 lukemissa.

Read more ...

Dicken vei kärkiottelun nimiinsä

dicken cocks 2020 12Dicken ja Cocks kohtasivat tyhjässä Pirkkolan urheilutalossa keskiviikko-iltana El Romanticon merkeissä. Kärkiottelu alkoi isäntien toimesta todella synkkänä, kun Cocks tuli otteluun todella keskittyneenä ja vahvalla asenteella. Björn Monnberg oli pakotettu käyttämään ensimmäinen aikalisä jo 7. minuutin kohdalla, tilanteessa 2-7. Viisi minuuttia myöhemmin peli oli jo 3-11 ja moni Solidsportin ja VeikkausTV:n kautta katsonut varmasti piti ottelua jo ratkenneena. Toisin kuitenkin kävi. Pikkuhiljaa isännät saivat juonesta kiinni, ja ero alkoi kaventua minuutti minuutilta. 19. Minuutilla Gusten montonen kavensi jo tilanteeksi 9-12, ja Dicken oli taas mukana ottelussa. Pienimmillään ero oli kaksi maalia, mutta taukoa vietettiin kuitenkin kolmen maalinerolla lukemissa 14-17, kun Ian Martin onnistui maalinteossa kaukaa jakson viimeisellä sekunnilla. 

Read more ...

Back to Top