Selkäsauna Kauniaisissa – Remylle Tonni täyteen ja BK-46 vieraaksi lauantaina

2022 11 18Joukkue otti varaslähdön black weekille keskiviikkona Kauniaisissa. Luvassa piti olla liigan ehdoton klassikkopeli kahden tasavahvan joukkueen välillä, mutta toisin kävi. Illasta muodostui varsin synkkä.

Peli alkoi hyvissä merkeissä. Hyökkäyspeli loi maalintekopaikkoja, mutta ottelun hahmo – mahtivireessä pelaava Patrik Roslander pääsi heti juonesta kiinni ja nappasi ensimmäiset heitot. Muutaman hyvän yrityksen jälkeen alkoivat myös vaikeudet puolustuksessa. Granin vihreäpaidat olivat monta napsua paremmalla jalalla- ja asenteella liikenteessä sahaten vierailijoiden puolustuksen auki kerta toisensa jälkeen.

Etäisyydet puolustuksessa olivat liian iso, asenne ja valmius liian huonot. Tämä oli huono yhdistelmä vauhdikkaasti palloa liikuttelevaa kauniaisporukkaa vastaan. Puolustuspäässä ainoita valopilkkuja olivat Jonatan Lehden ennakkoluulottomat otteet keskuspuolustuksessa, mutta valitettavan usein Jon jätettiin yksin painimaan granin pelaajien kanssa, josta seurauksena muuta jäähy. Ensimmäisen puoliajan jälkeen voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä.

Toisella puoliajalla nähtiin aavistuksen pirteämpi joukkue. Etenkin hyökkäyspäässä pallo liikkui ja tilanteisiin mentiin paremmin, mutta edelleen usein viimeisenä lukkona toimi Roslander. Loppua kohden kierrätettiin kokoonpanoa reilusti ja paljon pelanneille annettiin lepoa jo heti lauantaina odottavaa seuraavaa ottelua silmällä pitäen. Lopputuloksen tyly 29–18.

Onnistujat joukkueessa olivat vähissä. Jo mainitun Lehden lisäksi onnistumiseksi voidaan nostaa kokeneen Timmy Thorin paluu miehistöön. Hänestä tulee olemaan iloa nuorentuneelle joukkueelle niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Kotijoukkueen hahmo oli jo ennestään mainittu Roslander. 13 tuuletusten siivittämää torjuntaa toivat ansaitut kolme tähteä. Kaksi tähteä meni 100 % heitolla pelanneelle Gustav Svanbäckille ja yksi tähti kotijoukkueen hyökkäystä johtaneelle Anthony Hellakoskelle.

Kuten JVG:kin toteaa – Ja matka jatkuu.kuva2

Remylle 1000 pääsarjamaalia!

Joukkueen kannalta ottelun yksittäiseksi kohokohdaksi jäi jo tässä vaiheessa Dicken legendaksi muotoutuneen Anton Remyn 1000. pääsarjamaali. Koko juniori- ja aikuisuransa Dickeniä edustanut ja vuodesta 2010 edustusjoukkueeseen kuulunut Anton on neljäs 1000 maalia seurassa tehnyt pelaaja. Onnittelut Anton!

BK-46 vastaan lauantaina

Kauaa ei ehditä tappiota murehtia, kun joukkueen härkäviikko huipentuu kovimpaan mahdolliseen kohtaamiseen. Lauantaina Pirkkolassa vastaan asettuu entisiä ja nykyisiä maajoukkuepelaajia vilisevä hallitseva Suomen mestari BK-46 Raaseporista. Joukkueen peli on aaltoillut koko kauden, joten odotusarvona on, että BK:ta vastaan nähdään jälleen hyvin latautunut ja taisteleva kotijoukkue!

Tähän otteluun joukkue tarvitsee täyden tuen, joten vedä punaista päälle saavu hallille! Ottelu alkaa klo 16 ja liput saat ostettua näppärästi https://shop.dicken.fi/category/35/herrmatcher-msm-och-cupintradesbiljetter-sasongen-2022-23

Nähdään Pirkkolassa!

Back to Top