Jatkosarja käyntiin tärkeällä SIF ottelulla!

SIf3Perjantaina käynnistyy Käsipalloliigan kevätkausi, kun joukkue kohtaa jatkosarjaan piikkipaikalta lähtevän SIF:n. Siuntion ylpeys on esiintynyt koko kauden ajan ajoittain erittäin vahvasti. Joulutaun aikaan joukkueeseen liittynyt Vladimir Tomic on tuonut oman lisämausteensa joukkueeseen. Serbialainen on aloittanut liigapelit vahvasti viimeistelemällä viidessä ottelussa 29 maalia. Muuten keltapaitojen peli nojaa vahvasti kolmikkoon Anton Luuppala, Christoffer Thor ja Dmtro Turchenko. Kyseisen kolmikon kurissapitäminen on jälleen keskiössä, jos pisteitä mielitään saada.

Read more ...

ÅIFK vierailulle keskiviikkona!

oifkKeskiviikkona Pirkkolassa on luvassa jännitysnäytelmä, kun ÅIFK saapuu vierailulle. Nuori ja nälkäinen turkulaisjoukko lähtee varmasti nälkäisenä hakemaan voittoa Pirkkolasta ensimmäistä kertaa vuosiin. Nuorten maajoukkupelaajia vilisevä ryhmä ei alhaisesta sijoituksestaan huolimatta ole helppo pala kotijoukkueelle, vaan luvassa on todella hikinen ja työntäyteinen ilta, jos voittotili halutaan avata.

Read more ...

Tappio Siuntiolle surkean alun jälkeen

sif2Keskiviikkona Pirkkolassa kohtasivat hyvässä vireessä ollut SIF ja vielä nollakerhossa oleva kotijoukkue. Tunnelma joukkueen parissa ennen peliä oli hyvä. Päättäväisyyttä kauden ensimmäisien pisteiden ottamiseen lisäsi viime hetkellä peliluvan saanut uusi ukrainalaisvahvistus Serhii Dubovyk.

Ennakossa mainittiin, että ottelun keskiössä olisi SIFin syömähampaiden – Anton Luuppalan, Christoffer Thorin ja Dimitry Turchenkon kurissa pitäminen, mutta kuinkas kävikään.

Read more ...

Pistetili auki – Tasapeli Stadin Derbysta

HIFK2Lauantaina Helsingin Urheilutalolla pelattiin jälleen Helsingin käsipalloherruudesta. Kumpikin joukkue asteli otteluun niskassaan tappio SIFiä vastaan ja kummaltakin joukkueelta puuttui tärkeitä pelaajia rosterista. Ennakkotilanne oli siis varsin tasainen. HIFK oli tähän mennessä vienyt kaikki joukkueiden väliset kohtaamiset ja Dicken sen sijaan majaili vielä nollakerhossa, joten ennakkosuosikin viitta oli hienoisesti kotijoukkueen hartioilla.

Read more ...

Serhii Dubovyk Dickeniin!

SerhiiDickenin edustusjoukkue saa vahvistusta ukrainalaisen Serhii Dubovykin siirtyessä joukkueen vahvuuteen. Vasemman takapelaajan paikalla hyökkäävä ja keskuspuolustuksessa viihtyvä Serhii siirtyy joukkueeseen ukrainalaisesta HC Donbassista. Ennen Donbassia Serhii pelannut Azerbaidzhanin liigassa HC Mashulissa, sekä myös CSKA Kievissä. Maajoukkuesiintymisiä herralla on sekä Ukrainan maajoukkueesta, että Azerbaidzhanin väreistä.

Read more ...

Back to Top