Keskiviikkona panoksena sarjan johtopaikka

fille vs cocks 2019 03Dicken isännöi keskiviikkona kärkikamppailussa Riihimäen Cocksia. Cocks on kauden aikana kärsinyt yhden tappion, juuri lauttasaarelaisille kauden alussa. Tämän jälkeen tilille on kertynyt pelkkiä voittoja. Dicken taas on kertaalleen hävinnyt Cocksille, ja kerran BK-46:lle, joten lauttasaarelaiset ovat kahden pisteen päässä Riihimäkeläisistä.

 

Molemmilla joukkueilla on siinä mielessä hyvä tilanne, että suora paikka välieriin on omissa käsissä, ja vain totaalinen sulaminen veisi tuon edun mennessään, sillä kolmantena oleva BK-46 on Dickenistä kuuden pisteen päässä ja Cocksista kahdeksan, kun otteluita on joukkueilla jäljellä neljä.

Näin ollen ottelussa on panoksena kotietu jokaiseen playoff-sarjaan, sekä luonnollisesti sarjakärki, jota molemmat taatusti himoitsevat. Cocks on ollut yhdestä tappiosta huolimatta kaikissa keskinäisissä otteluissa ennakkosuosikki, ja voitot ovatkin Cocksille 2-1 kun Cupissakin kärsittiin tappio.

Cocks on kierrättänyt pelaajiaan laajalla rotaatiolla raskaan kauden aikana, ja näin ollen, hieman Dickenin tapaan maalipörssissä Cocksilaiset eivät ole dominoineet, Teemu Tammista lukuun ottamatta, joka on tällä hetkellä maalipörssissä sijalla kaksi. On kuitenkin sanomattakin selvää, että Cocksilla on laittaa jokaiselle pelipaikalla huippupelaaja, jopa kaksi, joten lauttasaarelaisten on onnistuttava keskiviikkona täydellisesti, mikäli haluaa pitää pisteet Pirkkolassa.

Ottelu on osa Dickenin melkoista otteluruuhkaa, joka alkoi lauantaina Karjaalla. Keskiviikon pelin jälkeen joukkue kohtaa GrIFK:n lauantaina, ja Cocksin uudestaan ensi viikon keskiviikkona, ennen kuin matka kohti Madeiraa ja EHF Challenge Cupin puolivälierää voi alkaa.

Pukekaa siis punaista päälle ja kannustakaa Dicken voittoon!

Ottelu alkaa keskiviikkona klo 19.15 Pirkkolassa, ja on nähtävissä myös HBL:ssä sekä uudessa OZ.com suoratoistopalvelussa.

Back to Top