Uusi kausi polkaistaan vihdoinkin käyntiin

Felix GraniKäsipallon SM-Liiga käynnistyy vihdoin tänään perjantaina, kun ÅIFK isännöi SIF:ä turussa. Lauttasaarelaisten sarja alkaa lauantaina, kun GrIFK isännöi Dickeniä klo 16.00. Dickenin miehistössä ei suuria muutoksia ole viime kauteen nähden tapahtunut, etenkään lähtijäpuolella. Joukkuetta on tullut vahvistamaan kaksi maajoukkuetasoista pelimiestä, Tuomas Laitinen pukee ensimmäistä kertaa urallaan muun kuin Atlaksen tai maajoukkueen paidan päälle, ja HIF Karlskornasta saapuu SIF-kasvatti Ian Martin. Molemmat vahvistavat lauttasaarelaisia merkittävästi, ja tuo Björn Monnbergille lisää vaihtoehtoja peluutukseen. Nuori Klaus Ahlgren nostettiin junioreista tukemaan Joacim Bromania ja Oskar Monnbergia vasempaan laitaan. Selvää siis on, että tavoitteiden on oltava vähintäänkin yhtä korkealla kuin viimekin kaudella, kun menestystä tuli niin SM-Liigassa kuin myös EHF Challenge Cupissa, jossa lauttasaarelaiset jälleen metsästävät menestystä.

 

Grani on niin ikään vahvistunut, vaikkakin pahoja menetyksiä koettiin. Näkyvimmät lähtijät ovat maajoukkueen kippari Miro Koljosen muutto norjaan, sekä kokeneen pelintekijän, Sami Silfverin lopettaminen. Uusina pelaajina Kaj Hagmanin joukkoihin saapuvat vanhat tutut Fredrik Forss sekä Ricke Sundberg. Atlaksesta loikkasi Niki Tuominen ja nuori maalivahtilupaus Tommi Haverinen. Todellinen yllätykortti vedettiin Riihimäen suunnalta, kun Ville Viljanen liittyi Graniin harjoituskaudella. Grani saa siis jalkeile erittäin kiinnostavan nipun, joka varmasti lähtee kovin tavoittein alkavaan kauteen.

Katsojille uusia mahdollisuuksia

solidsportKäsipalloliitto on tehnyt yhteistyösopimuksen Solid Sportin kanssa, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että jokainen Liigassa pelattava ottelu streamataan, ja ovat kaikkien nähtävissä osoitteessa https://solidsport.com/handisliiga . SM-Liigan kuukaden katseluoikeus maksaa 9,90€ joka siis sisältää kaikki Liigan ottelut, riippumatta joukkueesta. Palveluun rekisteröidytään oman suosikkijoukkueensa profiilin kautta, jolloin myös osa palvelun nettotuotosta tilitetään joukkueille. Rekisteröitykää siis osoitteessa https://solidsport.com/dickenmiehet . Myös yksittäisiä pelejä voi ostaa, hintaan 5,90€/peli.

Dicken antoi punaisen kortin Rasismille

punainenkorttiDickenin edustusjoukkueet niin miesten- kuin naistenkin puolella haluavat edistää tasa-arvoa niin urheilussa kuin yhteiskunnassakin. Käsipallo kuuluu nimittäin kaikille, riippumatta ihonväristä, uskonnosta, sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumista. Annetaan punainen kortti rasismille ja suvaitsemattomuudelle niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Back to Top