Dicken ja maailman suurin kuivalihabrändi – Jack Link´s yhteistyöhön!

JackLinksPartnershipv3Dicken ja Jack Link´s ovat sopineet yhteistyösopimuksesta, joka kattaa kauden kuluvan kauden, sekä kauden 2021 -2022. Sopimuksen myötä Jack Link´s tullaan näkemään Dickenin miesten edustusjoukkueen viestinnässä, markkinoinnissa ja ottelutapahtumissa. 

Jack Link´s on yhdysvaltalainen perheyritys, joka tunnetaan etenkin kuivaliha eli ”beef jerky” tuotteistaan. Suomessa brändiä edustaa Lejos Oy. Brändi oli viimevuonna niin, USA:n, kuin Suomenkin myydyin beef jerky brändi. Jack Link´s tuotteita on myynnissä elintarvikekaupoissa kautta maan. 

 

 ”Vuosi on ollut vallitsevan tilanteen takia haasteellinen monin tavoin, eikä vähiten taloudellisten seikkojen vuoksi. Sen takia on mahtava saada Jack Link´sin kaltainen iso brändi mukaan tukemaan joukkuetta. Veikkaan myös, että pelaajille Jack Link´sin tuotteet maistuvat hyvin.” – Kommentoi edustusjoukkueen johtaja Daniel Rémy.

”Hienoa nähdä että lajin näkyvyys ja kiinnostavuus kasvaa ja tätä kautta saamme uusia ja isompia yhteistyökumppaneita. Tämä antaa varmasti myös monin tavoin lisää energiaa päivittäiseen tekemiseen treeneissä ja peleissä” – kommentoi joukkueen kapteeni Joacim Broman 

Jack Link´s tuotteet sisältävät paljon proteiineja ja ovat tehokkaita, sekä maistuvia välipaloja kovankin treenin yhteyteen. https://lejos.fi/tuotteet/jack-links/ 

#feedyourwildside #jacklinks


Lisätiedot 

Daniel Rémy

050 3663 542

Back to Top