Lauantaina suuntana Riihimäki – SolidSport Open day huippuottelu!

Open Day Solidsport 26.11.22 MSM Cocks DickenLauantaina joukkueella on jälleen vuorossa klassikkoihin kuuluva ”el romantico”, eli Cocks – Dicken. Tuttuun tapaan suuren muutoksen viimekaudesta kokenut Cocks on ollut liigan ensimmäisellä kierroksella vakuuttava. Ilman tappiota edenneet kukkopaidat ovat kärsineet ainoa pistemenetyksen GrIFK:n vieraina aina vaikeassa luolassa. Ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä oli lokakuun alussa, jolloin joukkueiden eroksi muodostui yhdeksän maalia.

Ranskalaiskomennossa pelaavan joukkueen kovimpina syömähampaina ovat toimineet muutaman pelin loukkaantumisten takia väliin jättänyt Teemu Tamminen (41 maalia) ja Ranskalainen Edson Imare (36 maalia). Näiltä herroilta voinee odottaa tehoja myös lauantaina.

Dickenin osalta vauhdikkaimmin verkkoja ovat heiluttaneet mahtivireessä ollut Filip Söderlund (50 maalia) ja kovalla prosentilla laidaltaan viimeistelevä Roni Syrjälä (43 maalia).

Ennakkoasetelmat ovat selvät. Euroliigoihin rakennettu Cocks on selkeä ennakkosuosikki. Dickenin osalta vaaditaan vähintään BK-pelin kaltaista puolustus- ja maalivahtityöskentelyä, jotta ottelusta on mahdollista hakea yllätystä.

SolidSport Open day – kaikki miesten ja naisten pelit ilmaiseksi lauantaina

Jos et pääse Riihimäelle lauantaina, niin ei hätää. Solidsport ja Käsipalliliitto tarjoavat kaikki lauantain huippuottelut ilmaiseksi Solidsport palvelun kautta. Navigoi siis osoitteseen https://solidsport.com/handisliiga ja nauti huippupeli monikameratuotantona kotisohvaltasi!

Ottelu alkaa klo 16.

 

Back to Top