ÅIFK Pirkkolaan Keskiviikkona

ÅIFk kuvaLauantainen vierailu Riihimäellä oli juuri niin hankala, kuin ennakko-odotukset antoivat olettaa. Sairasteluista ja kokoonpanosekoiluista johtuen joukkue joutui kohtamaan kivikovan kotijoukkueen vajaamiehisenä. Lopputuloksena oli rumat lukemat, joten ei siitä sen enempää.

Kauaa ei tappiota ehdi murehtia, kun heti keskiviikkona Pirkkolaan saapuu vieraita vanhasta pääkaupungista – Turusta ÅIFKn muodossa. Liigan jumbosijaa pitävät mustapaidat ovat pelanneet vaihtelevalla menestyksellä, mutta edellisessä pelissään onnistuivat avaamaan pistetilin HIFK:n kustannuksella. Varmaa siis on, että joukkueella on henki päällä.

Kotijoukkueen lähtökohdat otteluun eivät ole optimaaliset. Pienet vammat ja flunssa-aallot ovat verottaneet miehistöä hieman. Takana on taistelutappio BK-46 vastaan, sekä jo edellä mainittu alavireinen vierailu Riihimäellä. Ensimmäisessä ottelussa Dicken vei pisteet Samppalinnasta lukemin 24–30, mutta peli lähtee jälleen nollista ja Turun kaatamiseen vaaditaan kaikilta pelaajilta 100% panostus.

Turkulaisista maaliahnein on ollut Wilhelm Hammarberg 42 maalillaan. Toisena tilastoissa majailee joukkueen kapteeni Niklas Manderoos 32 maalilla.

Dickenin puolelta kovimmassa maalivireessä ovat olleet herrat Filip Söderlund (51 maalia), Benjamin Peitsaro (47 maalia) ja Roni Syrjälä (46 maalia).

Ota seurantaan:

Keskiviikon pelissä kannattaa seurata kummankin joukkueen maalikunkkuja. Herrat Hammarberg ja Söderlund ovat tyyleiltään hieman samanlaisia. Jalat liikkuvat, maisema vaihtuu ja ratkaisuja haetaan useasti läpimurroista. Kumpi ”kultakypäristä” vie pitemmän korren?

Ottelu alkaa 19.15. Liput saat kätevästi ennakkoon osoitteesta https://shop.dicken.fi/category/35/herrmatcher-msm-och-cupintradesbiljetter-sasongen-2022-23 tai jos et pääse paikalle niin katso peli Solidsportin kautta https://solidsport.com/handisliiga

Punaista päälle ja Pirkkolaan!

 

 

Back to Top