Marcus Ojala Dickeniin!

OjalaJoukkue on solminut 1+1 vuotisen sopimuksen Marcus Ojalan kanssa. Ojala liittyy joukkueeseen hallitsevan Suomenmestarin BK-46:n riveistä. 2004 syntyneiden maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Marcus tuo joukkueeseen kaivattua kokoa (203cm / 109kg) ja monipuolisuutta. Yhdeksän metrin pelaamisen lisäksi Marcus tullaan näkemään myös viivapelaajan tontilla.

Koko uransa aikuistasolla BK-46:ta edustanut Ojala on pelannut yhteensä 39 Käsipalloliigan peliä, joissa on ehtinyt syntyä yhdeksän maalia. Miesten ykkösdivisioonassa pelejä on kertynyt 30, joissa verkko on heilunut 94 kertaa. Marcus kuuluu myös pääkaupunkiseudun urheiluakatemiaan, eli URHEAan.

Päävalmentaja Ken Sirenius kommentoi Marcuksen siirtoa seuraavasti: ”Ojala on motivoitunut nuori pelaaja, jonka kehityskaaren uskon olevan korkealla. Todella hienoa saada hänet joukkueeseen!”

Joukkueen GM Jukka Kamula jakoi siirrosta seuraavat ajatukset: ”Hieno fiilis, että jälleen nuori, eteenpäin menevä ja lahjakas pelaaja valitsi meidät seuraavaksi askeleeksi urallaan. Marcus on iso ja monipuolinen pelaaja ja oli mahtava homma saada hänet meille pelaamaan. Tilanne pelaajamarkkinoilla on todella tiukka, joten siinäkin mielessä Marcuksen tulo meille on erittäin tärkeää.”

Tervetuloa Marcus!

Joukkue aloitti yhteisharjoitukset viimeviikolla. Harjoituksissa on nähty innokas ja nälkäinen joukkue, jonka pelaajalistassa on jälleen hieman muutoksia. On myös todennäköistä, että lisää sopimusuutisia seuraa lähiaikoina. Lopullisesta kokoonpanosta ja tulevaan kauteen valmistavista otteluista tiedotetaan myöhemmin.

Back to Top