Cocks – Dicken 14.10 19:00

14.10.2011

Cocks – Dicken 14.10 19:00

Riihimäen Cocks on varmasti se joukkue joka on muuttunut eniten kesän aikana, ei vaan pelaajisto, vaan myös pelityyli on vaihtunut. Viime vuoden miehistöstä muualle lähtivät sellaiset nimimiehet kuin Kristo Järve sekä Theodotos Christou (Atlas), Valdar Noodla (Dicken) ja Andrey Orel (HIFK). Tilalle on kuitenkin hankittu laatupelaajat Kristian Jansson, tšekkiläinen Martin Hrtska ja maalinsuulle kroatialainen Tomislav Milinkovic. Myös valmennus on uudistunut Raivo Laastin siirryttyä Akillekseen ja tilalle hankittu Atlasta menestyksekkäästi valmentanut Toni Kallio.

Cocksin peli on ollut ailahtelevaa alkukaudella mutta joukkue on varmasti mukana taistelemassa mitaleista keväällä. Selkeä viime kierroksen voitto 25-39 HIFK:n vieraana on varmasti tuonut joukkueelle itseluottamusta. Varsinkin maajoukkuelaituri ja maaliruisku Teemu Tamminen on pääsemässä vireeseen pitkän loukkaantumisen jälkeen. Cocksilla on tällä hetkellä jonkun verran loukkaantumisongelmia ja sivussa ovat sekä Jansson että Dimitry Kamelin. Tämän lisäksi maajoukkuelaituri Ville Viljanen parantelee olkapäävammaansa.

Dicken tulee otteluun käytännössä täysissä voimissaan. Muutama kysymysmerkki pakkiosastolta löytyy, mutta materiaalin leveys korvaa muutaman poisjäänninkin. Kahdessa viimeisessä ottelussa pelaajat ovat saaneet viritettyä hyvän fiiliksen otteluihin. Perjantai iltaottelu Riihimäellä ei varmasti ole kauden helpoimpia, mutta joukkue ottaa sen vastaan hyvänä haasteena. Keskittyminen ja tahtotila on oltava kohdallaan hyökkäyksessä, muuten Cocksin tuulennopeat laiturit Tamminen ja Antti Valo tekevät tuhoaan nopeissa vastahyökkäyksissä.
 

Back to Top