Hallitsevat Suomen mestarit HC West vierailevat Pirkkolassa

18.10.2011

Hallitsevat Suomen mestarit HC West vierailevat Pirkkolassa

HC West on muuttunut jonkun verran viime kaudesta. Viime kauden mestarijoukkueesta pelikengät naulaan ripustivat Tapio Tierala ja Rasmus Wahl, kun taas Rasmus Hallbäck muutti Ruotsiin ja Simon Wörlund Aasiaan. Tilalle Kauniaislaiset pestasivat BK:sta Sami Silfverin ja Dickenistä Anders Genbergin. Pelaajalista saattaa näyttää paperilla hieman köykäisemmältä kuin vuosi sitten, mutta kun muistaa että Mikael Källmanin johdolla, kentällä häärivät edelleen Bromanin ja Hertolan veljesten kanssa Joona Raerinne ja maalissa Thomas Lindström/Patrik Roslander, ei tätä joukkuetta voi jättää pois mestaruussuosikeista.

West on ollut yllättävänkin ylivoimainen kauden alussa. Ainoa joukkue joka on onnistunut pistämään hanttiin on SIF joka hävisi Westille ”vain” luvuin 26-30 kotikentällään. Myös BK-46 jaksoi hyvin yhden puoliajan mutta jäi kuitenkin jyrän alle toisella. Åbon tai Helsingin IFK:lla ei sitten ollut mitään sanomista kun West juoksi molemmilta karkuun jo ensimmäisellä puoliajalla.

Dicken tulee otteluun käytännössä samalla joukkueella joka onnistui ryöstämään Riihimäeltä pisteet viime kierroksella. Casimir Stierncreutzin pelaaminen on edelleen epävarmaa, muuten kaikki pelaajat ovat valmiina koitokseen. Vaikka joukkue on historiallisessa kolmen ottelun voittoputkessa, on jalat syytä pitää visusti maassa. HC West on ihan eri kaliiperin vastustaja kuin mitä tällä kaudella on tullut vastaan. Ottelu on kuitenkin hyvä mittari joukkueen iskukyvystä tällä hetkellä, ja kentälle astelee taisteleva ryhmä. Westin avauskuusikko on sen verran tasainen ja laadukas että kikkailuihin ei ole varaa. Dicken lähteekin ennakkoluulottomasti pelaamaan omaa vauhdikasta peliään.
 

Back to Top