Pete Seppälä Veikkauksen kierroksen ottelun julkkistulosvedossa

11.12.2012

Pete Seppälä Veikkauksen kierroksen ottelun julkkistulosvedossa

Veikkauksen kierroksen ottelu Dicken – HIFK ke 12.12 klo 19:15, Pirkkolan palloiluhalli

Dicken on kutsunut keskiviikkona 12.12 pelattavaan SM-liigan Veikkauksen kierroksen otteluun Dicken – HIFK julkkistulosvetoon laulaja/juontaja Pete Seppälän. Seppälä tunnetaan kovana ja monipuolisena urheilijana jolta löytyy myös hiukan käsipallotaustaa kun vanhempi veli Sami on pelannut käsipalloa SM-tasolla hyvällä menestyksellä.

Ottelun ennakon löydät täältä.

 

Tulosvetovihje Dicken-HIFK 12.12.2012 ja vähän muutakin...

Seurasin handista tosi paljon 80- ja 90-luvulla, jolloin broidini Sami (Seppälä) pelasi Atlaksessa, Westissä ja Granissa. Broidi tekikin kelpo karriäärin mestikassa: n. 250 matsia, lähes 1000 maalia ja 4 mitskua.

Atlaksen edarin jätkät oli mulle, kymmenen vanhalle junnarille, silloin isoja idoleita. On ne vieläkin, kun muistaa sen fiiliksen Vantaan Urheilutalolla. Pikkupojan silmin katsottuna kovimmat luut oli silloin Mika "Peukku" Helaskoski, Pekka "Puntti" Laurila, Jukka Heinänen ja oma broidi tietenkin, joka väsymättä jaksoi ottaa aina mun kans pilkkuskabaa himassa. Paloa oli lajiin ja lähellä oli, etten aloittanut handista junnuna itsekin.

Olin aika rasavilli skidi ja huutelin rohkeasti katsomosta niin Atlakselle kuin niiden vastustajillekin. Oiskohan se ollut Riennon Sepon raju alaveto kerran, kun osui vastustajaa pahasti leukaan ja huusin silloin maassa lukua ottaneelle pelaajalle jotain vikan maitohampaan irtoamisesta. Nykyään fanitan urheilua monipuolisemmin ja rauhallisempaan tyyliin, handistakin tulee seurattua enemmän nykyään Urheiluruudun kautta.

Mitä tulee Dicken – HIFK-matsin tulosvetooon, niin näyttää Dickenin nippu aika vahvalta viime kauteen verrattuna ja sarjasijoitus on sen mukainen. HIFK on mun seura lätkässä, mut ei handiksessa. Tosin en tee vetoja muutenkaan ikinä tunnepohjalta.

Dicken on ollut maaliahne himassaan ja siitä lähdetään nytkin. Broidikin vinkkasi mulle, että Benny Broman on yksi parhaista tällä hetkellä mestikassa eli luotetaan, et kyl se sen 8 häkkiä ainakin tekee. Timmy Thor saa luvan maalata saman verran, sillä Dickenin isolla maaliodotusarvolla mennään ja haetaan näin myös isompaa kerrointa hyväntekeväisyyspottia ajatellen.

Koska oon vieraillut Lastenklinikalla useaan otteeseen ja nähnyt miten hienoa työtä siellä tehdään, niin itsekin isänä sekä myös Lastenklinikan kummina ohjaan mahdolliset tulosvedon voitot Lastenklinikan Kummit Ry:lle.

Dickenille maaliluvut 36, 37, 38, 39 ja 40.

Hifkille maaliluvut 24, 25, 26 ja 27.

yht. 20 maalitulosta, panos 1e ja kokonaispanos 20e

Toivotaan siis Dickenille paljon osumia sekä sitä, että HIFKin huoltaja olisi unohtanut vahingossa suojattiensa "klibban" Helsingin Urheilutalolle!

Terveisin,
Pete Seppälä
laulaja, juontaja, golfopettaja, liikunnanohjaaja

Pete Seppälä juontamassa Midnight Run Helsinki-tapahtumaa 1. syyskuuta 2012.

Back to Top