Dicken varmisti ensimmäisenä joukkueena paikkansa välierissä

16.04.2013

Dicken varmisti ensimmäisenä joukkueena paikkansa välierissä

Dicken - SIF 32 - 19 (19 - 9)

Dicken otti kolmannen ja ratkaisevan voiton siuntiolaisista tiistain pudotuspelikierroksella. Näin ollen Dicken menee välieriin puhtaalla 3-0 pelillä. Ottelun alku oli molemmilta joukkueilta varsin hermostunut, ja viiden minuutin pelin jälkeen peli oli 1-1. Tämän jälkeen kuitenkin maalihanat aukesivat, ja 12 minuutin kohdalla Dicken johti maalilla, jonka jälkeen Joacim Bromanin johdattamana lauttasaarelaiset ratkaisivat ottelun ja samalla koko ottelusarjan. SIF jatkoi haparoimistaan hyökkäyspäässä ja hyökkäykset päättyivät useimmiten tekniseen virheeseen tai huippuvirettään jatkavaan Mikael Mäkelään, ja nopeisiin hyökkäyksiin lähtö onnistui monelta pelaajalta, J. Bromanin näyttäessä muille mallia. Tauolle mentiin murskaavassa 19-9 tilanteessa vaikka SIF:n maalivahti Rony Levén pelasi jälleen mahtavan puoliajan kahdeksalla torjunnalla. Tämä ei kuitenkaan riittänyt kun omat eivät juosseet alas ja jos juoksivat saivat isännät 7 metrin heiton josta Jocke laittoi pallon maaliin. Mikael Mäkelä torjui 9 kutia ja Jocke latoi peräti 7 maalia ensimmäisellä jaksolla. Christoffer Modig teki Siuntiolaisista eniten maaleja ensimmäisellä jaksolla, 4.

Toiselle jaksolle tultiin selkeässä tilanteessa ja ottelu näytti ajoittain pelkältä pelailulta. Christoffer Modig filmasi varsin näyttävästi Joona Hertolan illan toiselle istunnolleen ja reilun vartin jälkeen Joonalle vihellettiin jälleen varsin heppoisesti illan kolmas kakkonen ja sitä myötä suljettiin ottelusta, kun 57 minuuttia oli pelattu. Toiselle jaksolle sisään vaihdettu Patrik Roslander pelasi hienon puoliajan torjuen 11 palloa, eli Dickenin maalivahdit torjuivat yhteensä enemmän palloja kuin SIF sai tehtyä, hieno suoritus koko kauden hyvin pelanneelta kaksikolta.

Joacim Broman oli jälleen ottelun maalikuningas 11 osumallaan, Modig sekä Benny Broman tekivät kuusi maalia mieheen. Ilahduttavinta Dickenin pelissä oli joukkueen leveys, kun yhteensä kymmenen kenttäpelaajaa merkkautti nimensä maalisarakkeeseen, hyvä suoritus, varsinkin pudotuspeleissä! Myös Dickenin vastahyökkäyspeli toimi loistavasti, kymmenen maalia tehtiin nopeiden vastahyökkäyksien päätteeksi. Ottelun loputtua valotaulu näytti tylysti lukemat 32-19 ja SIF on näin ollen kesälomalla, ja Dicken jatkaa käsipallokevättä välierissä.

Muissa sarjoissa kotitaika säilyi vielä kolmansissa otteluissa kun BK-46, Cocks sekä HC West ottivat vähintäänkin vakuuttavat voitot vastustajistaan, heidän pudotuspelinsä jatkuvat torstaina ja tarvittaessa vielä lauantaina, joten Dicken saa pienen edun kun lauttasaarelaiset pelaavat ensimmäisen välieränsä tasan viikon kuluttua.

 

Maalintekijät

Dicken: Joacim Broman 11, Benny Broman 6, Max Knuts 4, Philip Ahlgren 2, Joona Hertola 2, Anton Usvalahti 2, Anton Rémy 2, Teemu Hertola 1, Valdar Noodla 1, Mikael Usvalahti 1

SIF: Christoffer Modig 6, Albert Lindholm 4, Anton Luuppala 3, Janne Korpimäki 3, Stig Thilman 1, Jaan Kauge 1, Niklas Sillman 1

Varoitukset

Dicken: Joona Hertola, Valdar Noodla

SIF: Christoffer Modig, Jaan Kauge, Janne Korpimäki, Janne Luuppala (j.j)

Ulosajot

Dicken: Joona Hertola 3 (ottelusta sulkeminen), Valdar Noodla

SIF: Janne Korpimäki, Christoffer Holm

Torjunnat

Dicken: Mikael Mäkelä 9, Patrik Roslander 11

SIF: Rony Levén 8, Mika Malassu 7

LähiTapiola-tähdet

***  Joacim Broman, Dicken

**    Benny Broman, Dicken

*      Christoffer Modig, Dicken

 

13. maalin päästi Mikael Mäkelä

 

Tuomarit: Helander, Lindroos

Yleisöä: 386

 

 

Ottelusarjan maalipörssi

Joacim Broman Dicken 28
Benny Broman Dicken 21
Valdar Noodla Dicken 12
Anton Luuppala SIF 11
Jaan Kauge SIF 10


LähiTapiola-tähtipörssi

Benny Broman Dicken 8
Joacim Broman Dicken 5
Christoffer Modig SIF 3
Anton Luuppala SIF 1
Rony Levén SIF 1

 

Ottelusta muualla:

HBL: http://hbl.fi/sport/2013-04-16/439571/dicken-forst-till-semifinal

YLE Sporten: http://svenska.yle.fi/artikel/2013/04/16/utklassningar-i-handbollsligan
 

Back to Top