Semi III, dags att sätta punkt för serien! Dicken – SIF 8.4. Klo 19.15 Pirkkola

dickensif 2022 04 3 scaledVälieräsarja on edennyt tilanteeseen jossa Dicken voi katkaista sarjan ja aloittaa keskittymisen finaaleihin. Semifinaalien aiemmat ottelut ovat menneen Dickenin komennossa vaikkakin tiistaisessa kohtaamisessa Siuntiossa kotijoukkue piti pelin tasaisena. Takki auki perjantaiseen kamppailuun ei kuitenkaan ole varaa lähteä. SIF on esittänyt olevansa vaarallinen ja vaikea vastustaja päästessään johtoasemaan. Mielenkiintoinen ja tärkeä peli on siis edessä. Toivottavasti kannattajamme löytävät tiensä paikan päälle ja luomaan kunnon play-offs tunnelman kotikentällemme.

Sarja jatkuu tarvittaessa 10.4. Siuntiossa sekä 12.4. Pirkkolassa. Tervetuloa hallille kannustamaan tällä hetkellä suomen parasta naiskäsipallojoukkuetta, Dickeniä!

Mikäli et pääse paikan päälle, niin matsi on katsottavissa solidsportin välityksellä https://solidsport.com/dickennaiset/. Liittykää mielellään kuukausikannattajiksi (9,90€/kk). Joukkue saa puolet tuotosta. Kuukausitilaajina saatte paitsi Dickenin koti- ja vierasottelut, niin myös kaikki SM-sarjan ottelut.

Liput webshopista: https://shop.dicken.fi/category/32/matchbiljetter-forkop---liput-ennakkoon-otteluihin-2021-22 Tai kortilla paikan päältä.

Back to Top