ÅIFK vierailulle keskiviikkona!

oifkKeskiviikkona Pirkkolassa on luvassa jännitysnäytelmä, kun ÅIFK saapuu vierailulle. Nuori ja nälkäinen turkulaisjoukko lähtee varmasti nälkäisenä hakemaan voittoa Pirkkolasta ensimmäistä kertaa vuosiin. Nuorten maajoukkupelaajia vilisevä ryhmä ei alhaisesta sijoituksestaan huolimatta ole helppo pala kotijoukkueelle, vaan luvassa on todella hikinen ja työntäyteinen ilta, jos voittotili halutaan avata.

ÅIFK tulee puolustamaan aggressiivisesti korkealta ja hyökkäämään nopeasti, joten maltti ja laatu hyökkäyspäässä on avainasemassa.

ÅIFK joukkueesta seurantaan kannattaa ottaa nuori Liam Ranta-Aho. Tanskassa käsipallo-oppeja hiljattain hakenut pelirakentaja on varmasti jaloistaan yksi sarjan vikkelimmistä. Lisäksi toinen tärkeä lenkki ÅIFK:n virolainen vasuri Martin Gritsuk. Näiden herrojen kanssa tulee olla tarkkana, jos pisteitä mielitään viedä.

Kotijoukkueen osalta katseet tulevat kääntymään jälleen Liigan maalipörssin kärjessä viihtyvään Benjamin Peitsaroon. Viimepeleissä lähes pysäyttämätön Benkku on ehtinyt viimeistellä yhdeksässä pelissä jo 75 maalia. Toinen avain voittoon tulee olemaan maalivahtipeli ja tässä on myös mainioon vireeseen päässeellä Bogdan Klepalla iso rooli.

Vedä punaista päälle ja tule kannustamaan kotijoukkue kauden ensimmäiseen voittoon! Ottelu alkaa keskiviikkona 29.11 klo 19.00. Osta liput kätevästi ennakkoon tästä https://shop.dicken.fi/category/35/herrmatcher-msm-och-cupintradesbiljetter-sasongen-2023-24

Jos et pääse paikalle, niin voit katsoa ottelun handistv:n kautta linkin kautta https://handis.tv/dickenmiehet

 

Nähdään Pirkkolassa!

Back to Top