Dickenin superlauantai Pirkkolassa

damer och herrar 2018 2019Lauantaina Pirkkolassa vietetään varsinaista superlauantaita, kun yleisö pääsee nauttimaan kahdesta pääsarjan sekä yhdestä 1 divariottelusta saman päivän aikana, saman katon alla.

Päivän avaa naisten ottelu Dicken – KyIF klo 14.15. Ottelun ennakkoasetelmat ovat lauttasaarelaisille suotuisat, viidestä pelistä neljä voittoa ja sarjan kakkospaikka, kun taas vieraat maalta eivät ole viidessä ottelussaan vielä avanneet pistetiliään, ja majailee SM-Sarjan jumbosijalla.

 

Miesten ottelu Dicken – ÅIFK alkaa klo 16.30, ja ottelussa on samantyyppiset ennakkoasetelmat kuin naisillakin, Dicken on voittanut kaikki 6 sarjapeliään ja johtaa puhtaalla pelillä SM-Liigaa, kun taas Kanarianlinnuilla on tilillään kuudesta ottelusta kaksi pistettä, kun joukkue onnistui voittamaan Hangö IF:n.

On siis sanomattakin selvää, että Dicken lähtee ennakkosuosikkina molempiin sarjapeleihin, ja tavoitteena on pitää pisteet Pirkkolassa.

Kaikista innokkaimmille lauantaina on vielä iltaottelu, kun Dicken Akademi kohtaa kovaa panostavan Porvoon Akilleksen miesten 1. divisioonassa klo 18.30

Tulkaa siis todistamaan kaunista käsipalloa huipputasolla lauantaina Pirkkolaan, pukekaa punaista päälle ja kannustakaa Dicken voittoon!

Liput/peli:

Aikuiset 10€

Opiskelijat ja eläkeläiset 5€

Dickenin junnut ilmaiseksi seuran vaatteissa

Back to Top