Voitto ensimmäisestä puolivälierästä – Lauantaina jatketaan Pirkkolassa!

HIFK2Keskiviikkona alkoivat käsipalloliigan välierät kahdella derbylla. Dickenin osalta oma kamppailu oli Helsingin Urheilutalolla HIFK:ta vastaan. Tähtirinnat olivat voittaneet jokaisen kohtaamisen tähän mennessä muutaman maalin marginaalilla, joten lähtökohdat olivat mielenkiintoiset.

Läs mer...

SIF vierailee Pirkkolassa lauantaina!

SIF1Jatkosarjan toiseksi viimeinen ottelu pelataan ensiviikon lauantaina 4.3 klo 17.00 kun vastaan tulee Siuntion ylpeys SIF. Joukkueet pelasivat myös edellisen ottelun vastakkain. Tuolloin Siuntion Fennia Areenalla käyty peli päättyi Dickenin hyväksi luvuin 22–29. Ottelun merkitys on suuri. Voitolla joukkue varmistaa alemman jatkosarjan kärkisijan, mutta tappio avaisi vielä Siuntiolle mahdollisuuden kavuta kärkeen.

Läs mer...

Benjamin Peitsarolle kahden vuoden jatkosopimus!

04 Benjamin Peitsaro 1Vaikka pelit ovat juuri nyt kiihkeimmillään, niin samanaikaisesti työ tulevan kauden joukkueen rakentamiseksi on myös vahvasti käynnissä. Yksi tärkeä palannen tulevalle kaudelle loksahti paikalleen, kun joukkueen yksi tärkeimmistä syömähampaista – Benjamin Peitsaro on allekirjoittanut sopimuksen, joka kattaa tulevan 23-24, sekä myös kauden 24-25!

Vuonna 2003 syntynyt Peitsaro on viimeistään tällä kaudella noussut liigan eliittiin. Kuluvan kauden aikana Peitsaro on viimeistellyt 14 liigaottelussa 71 maalia, joka oikeuttaa joukkueen sisäisen maalipörssin kolmanteen sijaan ja koko liigassa kahdeksannelle sijalle. Lisäksi ”Benkun” kehityskäyrä on osoittanut kauden mittaan vahvasti ylöspäin. Nuoresta iästään huolimatta Peitsaro on ehtinyt viimeistellä 151 maalia 54 liigapelissä.

Läs mer...

Cocks selvästi parempi Pirkkolassa

cokcsLauantaina koettiin tälle kaudelle harvinaiseksi herkuksi muodostunut kotipeli, jossa tällä kertaa vastaan tuli Liigan kärkijoukkue Riihimäen Cocks. Riihimäkeläisnippu oli selvittänyt kauden tähän mennessä ilman tappioita ja tasapelisarakkeessakin oli merkintänä vain yksi - GrIFK:ta vastaan. Kotijoukkueella tilanne oli hieman päinvastainen. Takana runsas määrä vaihtelevia suorituksia ja tilannetta ei helpottanut, että päivän peli oli joukkueelle kolmas viikon sisään. 

Läs mer...

GrIFK Pirkkolaan lauantaina - Härkäviikot alkavat!

graniKinkut on syöty ja raketit ammuttu, joten on vihdoin aika palata Liigan pelikentille! Ja pelattavaa tulee riittämään. Joukkue aloittaa lauantaisesta granimittelöstä lähes ennennäkemättömän 14 päivän ja viiden pelin putken. Joukkue pelaa siis lähes 1/3 runkosarjasta kahdessa viikossa. Tilanne tulee asettamaan valmennuksen tiukkaan paikkaa siitä, että miten joukkueen jalat ja kädet tulee riittämään kaikkiin otteluihin.

Läs mer...

Back to Top