Jatkosarja käyntiin voitolla!

IMG 2377Perjantai-iltana avattiin jatkosarja joukkueen osalta. Vastassa oli jo oman jatkosarjaurakkansa ÅIFK voitolla aloittanut SIF Siuntiosta. Runkosarjassa joukkueet kohtasivat kolme kertaa ja jokaisella kerralla SIF vei pitemmän korren, vaikkakin kaikki ottelut olivat varsin tasaisia. Odotuksissa oli siis jälleen tiukka vääntö. Kumpikin joukkue oli vahvistunut hieman sitten viimemittelön. SIF oli hankkinut riveihinsä Serbialaisen Vladimir Tomicin ja Dicken oli saanut mukaan odotetun vahvistuksen Timmy Thorin muodossa.

Läs mer...

Tärkeät pisteet Turusta – Lostedt loisti!

ÅIFK2Lauantaina Samppalinnan palloiluhallissa oli luvassa jatkosarjan kannalta tärkeä ottelu. Vastakkain olivat liigan viimeistä sijaa miehittänyt ÅIFK ja ottelun vähemmän pelannut tasapisteissä oleva Dicken. Ottelun voittajalle oli siis luvassa yksi lisäpiste lähestyvään alempaan jatkosarjaan. Ottelun tärkeys näkyi myös katsomossa. ”Kaursimäkeläisen” hämyisä Samppalinnan hallin katsomo keräsi 169 mukavasti ääntä pitävää kotijoukkueen kannattajaa, joten puitteet hyvälle tapahtumalle oli kasassa.

Läs mer...

Nuori joukkue taisteli – Cocks vei pisteet

Cocks kuvaKuten ennakko antoi ymmärtää lähti kotijoukkue tiistain liiga-avaukseen haasteellisista lähtökohdista. Muutaman pitkäaikaispoissaolijan lisäksi keskuspuolustuksen torneiksi kaavaillut Armi Pärt ja Marcus Ojala aloittavat kauden sairastuvan puolelta. Cocks sen sijaan marssitti Pirkkolan parketille jo useammassa kansainvälisessä harjoitusottelussa marinoidun ammattilaisnipun. Näistä lähtökohdista lähdettiin rakentamaan siis tiistain ”el romanticoa”.

Läs mer...

Voimat loppuivat kesken ja pisteet jäivät Siuntioon

SIFMiesten edustusjoukkue matkasi lauantaina Siuntioon kauden toiseen liigaotteluun. Poissaolijoiden lista oli edelleen karua luettavaa. Cocks pelin kokoonpanosta putosivat vielä pois Benny Broman päävalmentaja Ken Sirenius. Tilanne oli siis haasteellinen, mutta tavoitteeksi asetettiin samat teesit, kuin kauden avauspeliin. Vastustajan pelin hankaloittaminen ja periksiantamattomuus.

Läs mer...

Kausi päättyi pettymykseen – Pronssimitalit Graniin!

kausi loppuiKaksiosaisesta pronssiottelusarjasta tuli juuri niin tasokas ja tiukka kuin ennakkoon odotettiin. Kotiottelu Pirkkolassa eteni alussa vuorotahdissa kummankin joukkueen johtaessa vuorotellen muutamalla maalilla. Dicken joutui tekemään ison työmäärän jokaista maalia kohden. GrIFK oli opiskellut joukkueen hyökkäyspelin tarkasti ja Patrik Roslanderilla oli suhteellisen helppo työ napsia tiukan puolustuksen takaa tulleet ratkaistu.

Läs mer...

Back to Top