Puoliksi hyvin pelattu ei riitä – Tappio BK-46:lle ja Cocks Pirkkolaan Lauantaina

bkbkKeskiviikkona pelattiin toinen härkäviikkojen mittelöistä, kun suuntana oli hallitsevan Suomen mestarin kotiareena Raaseporissa. Luvassa oli siis kova peli kotimaisilla lajilegendoilla miehitettyä BK:ta vastaan.

Ottelun taktiikaksi oli valittu tempon alas vetäminen, teknisten virheiden välttäminen ja tätä kautta BK:n syömähampaiden tylsistyttäminen. Taktiikka oli toimiva. Joukkue puolusti maltilla ja järkevästi estäen tehokkaasti BK:n maalintekoyritykset. Hyökkäyksessä toteutettiin samaa taktiikkaa, jossa pitkät hyökkäykset päättyivät yleensä hyvään maalintekotilanteeseen. Ilman BK:n maalilla pelannutta Rony Leveniä olisi tilanne voinut olla jopa selvemmin vierailijoiden hyväksi.

Läs mer...

Tiukka tappio GrIFK:lle

grani postTammikuun härkäviikkojen ensimmäinen koitos nähtiin lauantaina Pirkkolassa, kun vastaan asettui rakas kilpakumppani Kaunaisista GrIFK:n muodossa. Joukkueiden väliset kohtaamiset ovat nousseet nykyliigan ehdottomien klassikkojen joukkoon ja lauantain koitos tarjosi jälleen tiukan kamppailun. 

Loukkaantumisista kärsivät Kaunialaiset saivat jalkeille yhteensä 12 pelaajan kapean, mutta laadukkaan joukon, kun taas kotijoukkue marssitti esittelyyn täyden 16 pelaajan rosterin. Mukana oli kaksi ”ensikertalaista”, kun tuore Dicken-kasvo Anton Koskue teki debyyttinsä ja alkukauden kabineteissa viihtynyt Jukka Kamula oli nostettu pelaavaan kokoonpanoon. 

Läs mer...

Kahden maalin tappio HIFK:lle

hifk loppuMyöhäinen keskiviikkoilta Helsingin Urheilutalolla ja ”neljän pisteen” derby. Tässä olivat ainekset toiseen liigakohtaamiseen HIFK:ta vastaan. Ottelun alku kuvasti oikeastaan koko pelin kulkua. Joukkue puolusti pääasiallisesti hyvin, hyökkäsi aktiivisesti ja päätti hyökkäykset HIFK:n maalivahti Bogdan Klepan torjumaan heittoon. Viiden minuutin pelin jälkeen tilanne oli 5–1 HIFK:lle Klepan napsiessa muutamia torjuntoja ja lähettäen oikealla laidalla viilettävän Vladimir Knopinskiin vastahyökkäyksiin kolmen maalin edestä.

Läs mer...

Voitolla joulun viettoon!

SifKalenterivuoden viimeinen ottelu oli viime keskiviikkona aina hankalassa Fennia Areenassa SIF:iä vastaan. Muistot kyseiseltä areenalta eivät olleet lämpimiä Siuntion pitäessä pisteet kauden ensimmäisessä ottelussa kahden maalin turvin. Keskiviikko-ottelut eivät muutenkaan ole olleet joukkueen vahvuuksia, vaikka niitä on päästy harjoittelemaan eniten tämän kauden joukkueista, joten nettitoimitus lähti seuraamaan ottelua odottavaisin mielin.

Läs mer...

Pisteet BK:lle hyvästä taistelusta huolimatta

BKLähtökohdat lauantain ottelulle eivät olleet optimaaliset. Kolmas peli viikkoon ja muutamaa päivää aikaisemmin Kauniaisissa koettu keskiviikokatastrofi takaraivossa. Ja jottei elämä olisi liian helppoa vastaan oli asettumassa kotimaisia handis-ikoneja kuhiseva hallitseva Suomen mestari BK-46.

Mutta mitä vielä. Kuten muutaman kerran aikaisemminkin, niin huonoa suoritusta seuraa huomattavasti parempi ja niin kävi myös lauantaina. Ottelun alku alkoi hieman tunnustelevissa merkeissä. Jonkin verran tuli mieleen keskiviikkoinen ottelun alku, kun muutamat ensimmäiset maalipaikat kukistuivat vierailijoiden maalia vartioineen Rony Levenin näppeihin. Onneksi joukkueen puolustus ja maalissa aloittanut Tuomas Laitinen näyttivät joltain aivan muulta, kuin edellisessä ottelussa. Heti alusta alkaen jokainen kentällä ollut pelaaja oli valmis tekemään töitä puolustuksen hyväksi. Lisäksi hyökkäykseen oli saatu aggressiivisuutta. Pallo liikkui hienosti ja tilanteisiin mentiin kovaa.

Läs mer...

Back to Top