Finaalisarja heräsi henkiin, Dicken kavensi! GrIFK - Dicken PE 12.5.2023 klo 19.00 Kauniainen

JCTL0328Tiistaiseen kolmanteen finaaliin Pirkkolassa lähdettiin Granin johtaessa sarjaa 2-0. Dicken oli pelannut kaksi ensimmäistä finaalia vaisusti ja pelin oli parannuttava. Ja näin todellakin tapahtui. Ottelu oli Dickenin pihdeissä alkuminuuteista lähtien eikä vierasjoukkue johtanut ottelua missään vaiheessa. Lopputulos kotijoukkueelle 27-18 kertoo paljon. Joko Granilla oli mestaruusjuhlat liiaksi mielessä tai sitten Dicken vain löysi tasonsa. Ehkä jälkimmäinen vaihtoehto kuitenkin.

Perjantaina punnitaan joukkueen kypsyys ja kylmähermoisuus. Jokaisella pallonriistolla on valtava merkitys kun pelataan mestaruudesta. Virheitä kuitenkin tulee ja se joukkue joka niitä tekee vähemmän on vahvoilla.

Grani ei enää halua tulla Pirkkolaan pelaamaan ja haluavat laittaa sarjan katki. Dickenin löytäessä nyt oman tasonsa voi tämä olla enemmän kuin vaikeaa.

Perjaintai-ilta Kauniaisten luolassa tulee olemaan tupaten täysi joten toivottavasti Dickenläiset ehtivät hankkimaan lippunsa ajoissa ja tuomaan tukensa joukkueelle paikan päälle, sitä joukkue tulee todella tarvitsemaan!

Finaalien mahdollinen ratkaisuottelu: 5. Loppuottelu TI 16.5. klo 19.15. Pirkkola

Back to Top