Ellen Norrgrann Dickeniin!

image0ÅIFK:n kasvatti Ellen Norrgrann siirtyy Dickeniin. Ellen lähti vuonna 2018 Ruotsiin jossa pelasi kaksi kautta Nackassa ja kolmannen kauden Skurussa. Viimeisellä kaudellaan Ellen loukkasi polvensa ja käsipallo jäi siinä kohtaa tauolle.

Dickenin päävalmentaja Thomas Lindström: Ellen on huipputyyppi joka on sopeutunut erinomaisesti joukkueeseen. Huolimatta nuoresta iästään on hänellä kokemusta normaalia enemmän eikä hän pelkää tuoda uusia näkökulmia peliin.

Pelaajana Ellen on hyvin liikkuva ja omaa hyvän heiton. Hän tulee antamaan leveyttä, vauhtia ja röyhkeyttä hyökkäykseen sekä terävyyttä puolustukseen.  Ellen on näkemisen arvoinen pelaaja ja tulee olemaan hienoa nähdä hänet kentällä jälleen.

On hienoa että Ellen jatkaa käsipallouraansa kanssamme Dickenissä.

Ellen: on tietysti jännittävää ja vähän pelottavaakin kun ensimmäinen ottelu pitkään aikaan lähestyy, mutta odotan sitä innolla!

Odotan että joukkue kehittyy entisestään ja että loppukaudesta pelaamme finaalissa ja puolustamme mestaruutta! Itselläni ei ole suuria odotuksia kaudestani, mutta toivon että pystyn tuomaan joukkueelle uutta energiaa ja auttamaan joukkuetta kohti tavoitteita.

Back to Top