Kauden ensimmäinen pokaali jaossa!

cup2023Tulevana viikonloppuna pelataan sekä suomen cupin naisten semifinaalit että finaali. Viime kaudella Dicken vei cupin huippujännittävien vaiheiden jälkeen. Finaalissa kaatui GrIFK.

Tulevaan cup-viikonloppuun lähdetään todella tasaisista asetelmista. Ennakkosuosikkia ei tällä kertaa ole, kaikki välieräjoukkueet ovat pelanneet keskenään hyvin tasaisesti ja päivän kunto ratkaisee finaaliparit ja finaalin.

Cup-pelit tunnetusti pelataan ”veitsi kurkulla” periaatteella ja otteluiden tunnetaso on varmasti huipussaan. Oman lisänsä tuovat luonnollisesti joukkueiden omat äänekkäät kannatusjoukot. Tervetuloa kaikki Pirkkolaan ja tunnustathan väriäsi, on se sitten punaista, vihreää tai sini-punaista! Nämä ovat ”Ne Pelit” jotka pitää kokea paikan päällä! Perjantaina on käytössä ns päivälippu, eli saa kaksi ottelua yhden hinnalla! Mikä olisi parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin ilta Pirkkolassa semifinaalien parissa!

27.1.2023 klo 18.00 Dicken – GrIFK

27.1.2023 klo 20.15 BK-46 – HIFK

28.1. klo 17.00 FINAALI

Ostathan liput ennakkoon  https://shop.dicken.fi/category/34/dammatcher-nsm-och-cup-intradesbiljetter-sasongen-2022-23

Jos ette pääse hallille on matsi on katsottavissa solidsportin  välityksellä https://solidsport.com/dickennaiset/. Liittykää mielellään kuukausikannattajiksi (9,90€/kk). Joukkue saa puolet tuotosta. Kuukausitilaajina saatte paitsi Dickenin koti- ja vierasottelut, niin myös kaikki SM-sarjan ottelut

Back to Top