Katkon paikka Granille, Dickenin pelin on parannuttava

finu3Dicken – GrIFK TI 9.5.2023 klo 19.15 Pirkkola

Kolmanteen finaaliin lähdetään GrIFK:n komennossa Granin johtaessa ottelusarjaa 2-0. Tulevana tiistaina voi Grani jo laittaa sarjan katki joten kotijoukkue pelaa selkä
seinää vasten.

Ensimmäinen finaali oli ns. maalin peli ja olisi voinut päättyä toisinkin. Toisessa finaalissa Grani oli taas parempi ansaiten voittonsa. Muutamat harmilliset loukkaantumiset eivät ole tekosyy tappiolle. Dicken ei vain saanut parastaan kentälle.

Tiistain otteluun on Dickenin löydettävä uusi vaihde päälle jotta pelit jatkuvat, muutoin mestaruuspytty lähtee Kauniaisiin.

Kotijoukkue tarvitsee suomen parhaan yleisön taakseen kun kamppailu mestaruudesta jatkuu. Tule siis paikalle ja kannusta Dicken voittoon!

Ostathan liput ennakkoon niin vältetään turhaa jonottamista: https://shop.dicken.fi/category/34/dammatcher-nsm-och-cup-intradesbiljetter-sasongen-2022-23

Jos ette pääse hallille on matsi on katsottavissa Handis-TVn (solidsportin)  välityksellä https://handis.tv/dickennaiset [handis.tv]. Liittykää mielellään kuukausikannattajiksi (9,90€/kk). Joukkue saa puolet tuotosta. 

Finaalien mahdolliset loput pelit:

4. Loppuottelu PE 12.5. Kauniainen

5. Loppuottelu TI 16.5. klo 19.15. Pirkkola

Back to Top