Petri ”Petu” Väyrynen jatkaa Dickenin naisten päävalmentajana kaudelle 2024-2025

Petri Väyrynen 2024Syksyllä 2023 naisten valmennusvastuun ottanut Petu Väyrynen jatkaa naisten päävalmentajana myös  ensi kaudella.  

Petu Väyrynen: Iso kiitos Dickenille seurana sekä koko NSM-joukkueelle siitä kuinka lämpimästi minut on otettu vastaan. Kauden aloitus oli iso haaste joukkueelle ja hyvin olemme joukkueena siitä selvinneet. Nuori, osittain hyvin kokematon joukkue on kehittynyt kauden mittaan isoja askelia ja parempaa on varmasti vielä luvassa pelin kehittyessä kevään ratkaisupeleihin.

Hyvä ja laadukas kesäharjoittelu mahdollistaa joukkueelle seuraavan ison askeleen oton. Nuoret pelaajat kun saavat lisää kokemusta tiukoista peleistä näkyy se myös jatkossa tulostaululla. Odotan jo innolla tulevaa kautta!

Markku Enström, joukkueen GM: Hienoa että Petu jatkaa meillä ensi kauteen. Petu on osoittautunut hyväksi valmentajaksi joka on onnistunut erityisesti nuorten pelaajien kanssa. Peli on myös kauden mittaan kehittynyt oikeaan suuntaan. Ensi kaudelta voidaankin odottaa vieläkin parempaa Dickeniä!   

 

Back to Top