Dickenin naiset pelaavat SM-kullasta!

Dicken SIF 1Dickenin ensimmäinen vastustaja pudotuspeleissä oli BK-46 Karjaalta. Tähän ottelusarjaan lähdettiin selvänä ennakkosuosikkina, olihan Dicken peitonnut Karjaalaiset runkosarjassa selvin numeroin kolme kertaa. Ottelusarja oli Lauttasaarelaisille jopa helpohko, Dicken vei sarjan selvin maalieroin otteluvoitoin 3-0 ja Karjaalaisten kausi päättyi tähän.

Dicken SIF 2Välierässä vastus koveni selvästi. Runkosarjan 2. SIF Siuntiosta pääsi aloittamaan ottelusarjan kotiluolassaan. Dickenin peli oli kuitenkin uomissaan heti alusta alkaen ja näin ”ryöstettiin” kotietu Dickenille. Lopputulos 17-24 Dickenille. Toinen peli kotihallissa olikin jo tiukempi, lopulta kuitenkin niukkaakin niukempi maalin voitto, 27-26 ja otteluvoitot Dickenille jo 2-0. Kolmannessa pelissä SIF oli paremmalla jalalla liikkeellä ja taas Dickenillä taisi ajatukset jo olla finaalissa. SIF vei ottelun tiukasti maalein 20-19. Neljännessä pelissä olivat taas voimasuhteet muuttuneet, Dicken ”näytti kaapin paikan” heti ensimmäisestä hyökkäyksestä alkaen halliten ottelua mielin määrin. Lopputulos selvä 29-14 ja joukkue oli finaalissa viime vuoden tapaan.

Dickenin vahvuudeksi näissä peleissä on osoittautunut leveä pelaajamateriaali, tiivis puolustus sekä hyvä joukkuepelaaminen. Finaalissa vastaan asettuu sarjan ennakkosuosikki ja viime vuoden suomen mestari HIFK. Edelleen on joukkueen venyttävä parhaimpaansa ja vähän ylikin, mikäli suomen mestaruus halutaan Lauttasaareen. Viimeisin mestaruus on jo niinkin kaukaa kuin vuodelta 1995, eli aikaa on jo vierähtänyt 20 vuotta. Ensimmäinen finaali pelataan 14.4. Urheilutalolla. Toinen 22.4. Pirkkolassa (Dickenin kotipeli).

Dicken SIF 3teksti Markku Enström

kuvat Jan Nylund

Back to Top