Vision 2020

Dickens verksamhet har vuxit kraftigt de senaste åren och styrelsen har inlett ett arbete för uppdatering av föreningens strategi genom något vi kallar Vision 2020. Tillväxt, kvalitet, kontinuitet och professionalism är nyckelord ni hittar i Vision 2020. Hela kedjan från barnhandboll till elit måste fungera och alla delar är lika viktiga för att våra målsättningar skall uppfyllas. Som stöd för Vision 2020 presenteras även en ny organisation som vi alla tillsammans måste hjälpa till att bemanna med bästa tänkbara personer. En fungerande organisation som engagerar hela fältet är nyckeln till ett framgångsrikt genomförande av den nya strategin.


Vision 2020 presenterades första gången på strategi-infot som hölls 5.3 i Britas. Över trettio personer deltog och på den påföljande dammatchen Dicken - HIFK fanns hela 320 personer. Styrelsen fick positiv feedback på Vision 2020 av lagansvariga och övriga intresserade som deltog på tillfället. Som en uppföljning på mötet söker föreningen nu lämpliga personer till de funktioner och poster som diskuterades på strategi-infot, bl.a.

- styrelsemedlemmar
- tränarutskott
- lagledarutskott
- sponsorgrupp
- elitutskott
- osv

Mera information om Vision 2020 samt den nya organisationen och vilken typ av uppgifter vi söker lämpliga kandidater till hittas i bifogade presentation.

Om du är intresserad, kontakta oss gärna på kansliet eller i styrelsen. Likaså, hjälp oss att hitta folk, tipsa oss gärna på vem vi kunde kontakta både bland lagaktiva, föräldrar eller övriga med rätt kunnande och intresse inom dickens nätverk.

Christoffer Strandell
Ordförande
040 549 0353
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Wilhelm Hörhammer

Verksamhetsledare

050 373 9229

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Attachments:
Download this file (strategi_dicken.fi.pdf)Dickens strategi 2020[ ]830 kB
Back to Top