Dicken 85 Info 8/2017

Dicken 85 jubileumssäsongen startar

 
Dicken är grundat 1933 och föreningen fyller därmed 85 år under denna säsong. Vi kommer att fira åtminstone med en jubileumsfest. Idéer och önskemål om vad annat vi kunde göra för att fira föreningen välkomnas. Vi återkommer senare med mera detaljer om jubileumsåret.
 
Verksamheten har kommit igång i alla lag efter sommaren. Tidigare år har vi ordnat kick-off för lagfunktionärer och andra intresserade i början av säsongen. I år har vi inget kick-off möte eftersom en stor del av information gällande säsongen har redan kommunicerats eller kommer att kommuniceras till lagen via andra kanaler. Nya verksamhetsledaren Anna Airava har besökt flera lag och jag uppmuntrar lagledarna att bjuda Anna på besök och kontakta henne ifall av frågor gällande säsongen. Träningstiderna (som tidigare var dragplåstret till kick-off möten) har redan under några år kommunicerats till lagen redan i juni. I början av säsongen finns det alltid vissa säsongsplaner, lagorganisationer och träningsturer som behöver kompletteras eller justeras. Det tar en stund tills allt är slutligt på plats och alla rutiner fungerar – men så är det varje år och efter ett tag rullar allt på med rutin.


 
Det är ett par veckor kvar till vår gemensamma stora talkosatsning Helsinki Midnight Run som i år löps lördagen 9 september. Som vanligt, behövs alla juniorer och föräldrar för talkojobb under veckoslutet. Vi har ännu bra med tid att marknadsföra loppet och maximera antalet löpare. Sprid därför ordet om loppet till vänner, bekanta, kolleger och grannar. Vi vill få möjligast många löpare med för att åter igen göra ett dunderevenemang!
 
Janne

Läs mer / Lue enemmän:

Dicken Info (suomeksi)

Dicken Info (på svenska)

Back to Top