Ordförandespalt April 2018

jan hellmanOrdförandespalten har flyttat från nyhetsbrevet ’Dicken Info’ till Dickens nätsidor i.o.m. att vi omorganiserat våra kommunikationskanaler en del. Vi går in för ett mera kontinuerligt informationsflöde i stället för månatliga nyhetsbrev. Vi använder Dicken Appen och Dickens nätsidor samt sociala medierna Facebook, Instagram och Twitter som våra främsta kanaler för allmän kommunikation. Vi utnyttjar WhatsApp grupper för daglig kommunikation inom vissa grupper som t.ex. tränare. Riktade meddelanden till t.ex. lagledning eller alla medlemmar skickas som epost från MyClub.

 

Första versionen av Dicken Appen lanserades i december och nu finns en ny förbättrad version att få. Nya versionen har nytt innehåll som t.ex. föreningskalender och live-stream. Tekniska problem har korrigerats. Appen finns för både iOS (Apple) och Android.

Damernas och herrarnas semifinalserier startar denna vecka. Under senaste åren har vi fått njuta av att se Dickens damer och herrar i slutspel. Men som vi såg i herrserien förra året och även i årets tuffa och jämna kvartsfinalserie mot HIFK - är det aldrig en självklarhet att vara med om medaljspel. Vår målsättning är förstås att våra damer och herrar alltid är i medaljspel, men vi kan inte ta det för givet. Så - ta vara på chansen att se toppmatcher och heja våra damer och herrar till toppen prestationer. Vi ses i hallen!

 
Back to Top