DICKEN INFO 08 / 2014 svensk version

Midnight Run lö 30.8.2014

Dicken ordnar för femte gången Midnight Run lördagen 30.8. Dagens prognos för deltagarantalet i loppet är i linje med förra årets slutliga deltagarantal dvs ca 10.500 vilket är mycket bra. Vi vill dock slå nytt rekord och därför vill vi nu att alla hjälper till med en sista marknadsföring av evenemanget. Viktigt att folk ej tror att loppet är slutsålt utan fortsätter att anmäla sig till loppet. 

Vi behöver allas hjälp nu för att ta loppet till en ny nivå.

Synlighet i de sociala medierna är särskilt viktigt nu när vi försöker fylla loppet. Klicka här under för “like” och “share” av bilderna och nyheterna på Midnight Run Helsinki’s Facebook sida. Varje tilläggslöpare är viktig! Tack för hjälpen!

Klicka här!

Lagens Midnight Run-ansvariga har fått information om lagens uppgifter och kommer inom den närmaste veckan att samla in namn till lagens funktionärslistor. Kom ihåg att uppge skjortstorlek på funktionärsskjortan!

Färgen på deltagarskjortan är i år laxrosa.

 

Dickens kick-off to 21.8.2014 

Torsdag 21.8.2014 kl 17.30 - 19.30 är det dags att starta upp säsongen 2014-2015. Kick-offen hålls i Drumsö lågstadieskola (matsalen i gatunivå), Tallbergsallén 12, ingång från gården. Det är fritt fram för alla intresserade att delta men det är viktigt att varje lag är representerat av åtminstone sin lagledare, ekonomiansvariga eller t.ex. tränare. 

Kick-off agenda to 21.8: 

1. Öppningsord 

2. Elitlagen 

3. Midnattsloppet 

4. Säsongsavgiften

5. Ekonomi 

6. Road show 

7. Kort om lagledarutskottet 

8. Bekräftelse av träningstiderna

Anmäl dig till kick-offen via denna länk senast må 18.8. 

 

Karta till Drumsö lågstadie:

 

Lagledarträff to 4.9.2014

Torsdagen 4.9 kl. 17.30 - 19.30 kommer föreningen att ordna en lagledarträff för alla lagledare. Platsen är igen Drumsö lågstadieskola (matsalen), Tallbergsallén 12. Vi kommer att behandla allmänna frågor kring lagens verksamhet samt avsluta mötet (ca 19.00-19.30) med en kort utbildning av Harald Hannelius om hur man uppdaterar lagsidorna på www.dicken.fi  

Anmäl dig via denna länk senast må 1.9.

 

Säsongsavgifterna

I augusti kommer vi att samla in höstens säsongsavgift av alla våra spelare. Se till att ni får uppgift om betalning av lagledaren, eller lagets ekonomiansvariga, och sköter om betalningen senast på förfallodagen. Säsongavgiften skall betalas för att spelaren skall ha rätt att representera Dicken i matcher samt deltaga på träningar.

 

Dickens kontor har flyttat!

Under sommaren har Dickens kontor flyttat till Drumsö. Adressen är Smedjeviksvägen 9  C 66, 00200 H:fors (gatuplan). Välkommen att titta in!

 

Back to Top