DICKEN INFO 08 / 2014 suomenkielinen versio

Midnight Run la 30.8.2014

Dicken järjestää la 30.8. viidennen kerran Midnight Run juoksutapahtuman. 

Tällä hetkellä juoksuun ilmoittaudutaan suunnilleen samaan tahtiin kuten viime vuonna, mikä on hyvä tilanne. Haluamme kuitenkin tehdä uuden ennätyksen eli saada enemmän juoksijoita kuin viime vuonna (10.500). Tämän takia pyydämme kaikkia markkinoimaan tapahtumaa – on tärkeää että ihmiset eivät luule että tapahtuma on loppunmyyty vaan jatkavat ilmoittautumistaan. 

Tehdään tästä yhdessä loistava tapahtuma!

Näkyvyys esim. sosiaalisessa mediassa on tärkeätä. Käykää Midnight Run Helsingin Facebook-sivulla jakamassa sitä ja tykkäämässä.

Klikkaa tästä!

Joukkueiden Midnight Run-vastaavat ovat saaneet tietoa joukkueen tehtävistä ja keräävät tämän viikon aikana nimiä joukkueiden toimitsijalistoihin. Muista ilmoittaa paitakokosi toimitsijapaitaa varten!

Midnight Run-kisapaita on tänä vuonna lohenpunainen.

 

Dickenin kick-off to 21.8.2014 

To 21.8.2014 klo 17.30 - 19.30 on aika potkaista tuleva kausi käyntiin. Kick-off pidetään Drumsö lågstadiet-koulussa, Tallbergin puistotie 12 (ruokasali katutasossa, sisäänkäynti pihan puolelta) Toivotamme kaikki tervetulleiksi, mutta erityisen tärkeää on että kaikista joukkueista on paikalla ainakin joukkueenjohtaja, talousvastaava tai valmentaja. 

Kick-off agenda to 21.8: 

1. Avaus

2. Edustusjoukkueet 

3. Midnight Run 

4. Kausimaksut

5. Talous

6. Road show 

7. Lyhyesti joukkueenjohtaja-foorumista 

8. Harjoitusaikojen kiinnilyöminen

 

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta viimeistään ma 18.8. 

Kartta Drumsö lågstadie-koulu:

Joukkuenjohtajien tapaaminen to 4.9.2014

Torstaina 4.9 klo 17.30 - 19.30  järjestämme kaikille joukkueenjohtajille tapaamisen. Paikkana on taas Drumsö lågstadie – koulu, Tallbergin Puistotie 12. Tulemme käsittelemään joukkueiden toimintaan liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä. Kokouksen lopuksi (noin 19.00 - 19.30) Harald Hannelius  tulee pitämään lyhyen koulutuksen liittyen www.dicken.fi sivujen päivitykseen. 

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta viimeistään ma 1.9.

 

Kausimaksut

Elokuussa kerätään kaikilta pelaajilta syksyn kausimaksuerän. Huolehdithan siitä että saat tiedot maksusta omalta joukkueenjohtajalta, tai talousvastaavalta, ja että hoidat maksun eräpäivään mennessä. Kausimaksu tulee olla maksettuna jotta pelaaja voisi edustaa Dickeniä otteluissa tai osallistua harjoituksiin. 

 

Dickenin konttori on muuttanut!

Kesän aikana konttori on muuttanut uusin tiloihin Lauttasaareen. Osoite on Pajalahdenkatu 9 C 66, 00200 Helsinki (katutasossa). Tervetuloa pistäytymään!

 

Back to Top