Dicken vei vuoden viimeiset pisteet

dicken pif 2018SM-Liigan vuosi 2018 on nyt paketissa, ja vuoden viimeiset pisteet matkasivat lauttasaareen, kun Dicken voitti PIF:n näytöstyyliin lukemin 15-35. Lauttasaarelaiset saivat otteluun lentävän lähdön, kun nopeassa tahdissa mentiin jo 7-2 johtoon, ja eroa kasvatettiin tasaiseen tahtiin aina tauolle asti, jota vietettiin lukemissa 9-16.

Toinen jakso oli vartin verran hieman tasaisempi, kun Dicken johti noin kymmenellä maalilla pitkän pätkän. Viimeinen vartti oli kuitenkin Dickenin täydellistä dominointia, ja vuoden viimeinen vartti kirjattiinkin tylysti 0-10 lukemin, ja näin ollen ero kasvoi peräti 20 maaliin.

Isäntien tehokkain oli totutusti Jane Jancev kuudella maalilla, mutta tulituki muilta jäi varsin vaatimattomaksi, Aleksa Veselinovic teki kolme maalia ja Daniel Söderlund kaksi. PIF peluutti ottelun lopussa hetken aikaa vuonna 2003 syntynyttä Robin Penttistä, jonka avausmaali jäi kuitenkin vielä odottamaan, joka tapauksessa on aina kova teko debytoida korkeimmalla sarjatasolla missään tahansa lajissa vain 15 vuotiaana.

Dickenin maalitehtailu oli totuttuun tapaan tasaista koko joukkueen välillä, tehokkain Paraisten illassa oli Robin Granlund 7 maalilla, Benny Broman, Joacim Broman, sekä Tadas Stankevicius maalasivat viidesti.

Björn Monnberg kommentoi ottelua: Joaskoimme tehdä töitä loppuun asti ja puolustimme todella vahvasti. Syksy on ajoittain ollut vaikea, mutta kokonaisuutena olen tyytyväinen kauteen tähän mennessä.

Marko Brezic puolestaan kommentoi seuraavasti: Onnea Dickenille, he pelasivat todella hyvin tänään. Dicken on fyysisesti vahva joukkue eikä meillä ollut paljon sanomista. Ensimmäiset 25 minuuttia peluutin samoja pelaajia, sen jälkeen aloin vaihdella kokoonpanoa. Tuollaista puolustusta vastaan on vaikea onnistua heitoissa.

Parhaan pelaajan palkinnon pokannut Joacim Broman taas kiitteli omiaan: Viivapelimme oli tänään todella vahvaa ja kaikki paiskivat hommia yhteisen asian eteen.

SM-Liiga jää nyt muutaman viikon tauolle, ja palaa jälleen tositoimiin tammikuun 12. päivänä, jolloin HIFK vierailee Pirkkolassa. Stadin derbystä tuskin tunnetta puuttuu!

Dicken toivottaa oikein rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta kaikille yhteistyökumppaneilleen sekä kannustajilleen, nähdään taas tammikuussa!

Maalintekijät:

Dicken: Robin Granlund 7, Joacim Broman 5, Benny Broman 5, Tadas Stankevicius 5, Gusten Montonen 4, Max Granlund 3, Filip Söderlund 2, Anton Rémy 2, Niklas Kaitemo 1, Johan Gripenberg 1

PIF: Jane Jancev 6, Aleksa Veselinovic 3, Daniel Söderlund 2, Fredrik Lunden 1, Robin Mattsson 1, Joel Tunturi 1, Alfons Alexandersson