Dicken varmisti runkosarjan voiton SIF:n kustannuksella

Dicken sif 2020 12Dicken ja SIF pelasivat viikonlopun ainoan SM-Liigan ottelun sunnuntai-iltana Pirkkolassa, jo tuttuun tapaan tyhjille katsomoille. Ottelun alku oli lauttasaarelaisille jälleen vaikea, kun vieraat menivät nopeaan tahtiin jo neljän maalin karkumatkalle. Dickenin ensimmäistä jaksoa voikin kuvailla melko huolimattomaksi. Taukoa vietettiin SIF:n kolmen maalin johtoasemassa, lukemissa 14-17. 

 

Toinen jakso alkoi samoissa merkeissä, ja SIF hallitsi hienokseltaan pelitapahtumia aina 40. minuutille asti. Tällöin Dicken sai vihdoinkin otteen pelistään, ja seuraava 10-minuuttinen merkittiinkin isäntien eduksi peräti 10-0, ottelun viimeinen 20 minuuttinen murskaavasti 16-1, ja näin Dicken saattoi juhlia 12. peräkkäistä voittoaan, ja samalla runkosarjan voiton varmistumista lukemin 33-21.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg totesi tosiasiat lyhyesti.

– Hyvä tasonnosto heikon ensimmäisen jakson jälkeen, Monnberg sanoi.

Samoilla linjoilla oli ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt ja kolme LähiTapiola-tähteä tililleen napannut Ian Martin.

– Laiskan ensimmäisen jakson jälkeen saimme hyvin koottua pakan.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt myönsi, että virta yksinkertaisesti loppui kesken.

– Olen tyytyväinen lopputuloksesta huolimatta. pelasimme hyvin ja suunnitelman mukaan 40 minuuttia, lopussa loppui puhti ja kierrätimme pelaajia keskiviikkoa ja ensi viikonloppua ajatellen, Sjöstedt viittasi jo tuleviin tärkeisiin HIFK- ja ÅIFK-otteluihin.

Dicken – SIF 33-21 (14-17)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Ian Martin 8, Filip Söderlund 5 (1), Oskar Monnberg 5, Max Granlund 5, Anton Rémy 4, Felix Nilsson 2, Gusten Montonen 2, Benny Broman 2
SIF: Ott Varik 7, Christoffer Thor 4, Igor Trajkovski 3, Fredrik Karlsson 2, Filip Churlevski 2 (1), Carl Weurlander 1, Daniel Walander 1, Niklas Sillman 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ian Martin Dicken 3
Anton Rémy Dicken 2
Ott Varik SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: –
SIF: Carl Weurlander 1 x 2 min, Igor Trajkovski 2 x 2 min

Erotuomarit: Magnus Roth – Niko Tillan

Yleisöä: 0

Dickenin seuraava peli on vasta tammikuun 17. päivänä, jolloin Tallinn vierailee Pirkkolassa. Näin ollen Dickenin miehistö pääsee nauttimaan pitkästä joululomasta raskaan syyskauden päätteeksi. Syyskauden tilastot puhuvat lauttasaarelaisten lähestulkoon dominoivasta pelistä. 12 ottelussa joukkue on tehnyt 411 maalia, eli 34,25 maalia ottelua kohden. Samalla joukkue on päästänyt ainoastaan 284 maalia, eli 23,67 ottelua kohden. Maaliero +127 kertoo myös sen, että ottelut ovat voitettu yli kymmenen maalian erolla keskimääräisesti.

Joukkueen tehokkain maalintekijä on ollut Max Granlund 83 maalillaan. Tämä saldo oikeuttaa maalipörssin kakkossijaan, vain yhden maalin Teemu Tammisen perässä. Ian Martin on pörssikolmonen 74 maalillaan, ja Filip Söderlund majailee pörssin kuudentena 57 maalillaan. 

Maalivahtitilastossa torjuntaprosentti huomioiden Patrik Roslander johtaa 44%, Tuomas Laitinen on toisena 38,42%:lla ja kolmossijalla majailee Mikael Mäkelä 36,96%:lla. Tilastollisesti Kim Davidson on selkeä ykkönen 45.45%:lla, mutta hänellä otteluita on vain kaksi ja niissä viisi torjuntaa ja kuusi päästettyä maalia. 

Dicken haluaa tässä vaiheessa toivottaa kaikille tukioille, faneille ja koko käsipalloyhteisölle oikein rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta, kovinkaan paljon oudompi 2021 ei voi olla vuoteen 2020 verrattuna!

Back to Top