Puoliksi hyvin pelattu ei riitä – Tappio BK-46:lle ja Cocks Pirkkolaan Lauantaina

bkbkKeskiviikkona pelattiin toinen härkäviikkojen mittelöistä, kun suuntana oli hallitsevan Suomen mestarin kotiareena Raaseporissa. Luvassa oli siis kova peli kotimaisilla lajilegendoilla miehitettyä BK:ta vastaan.

Ottelun taktiikaksi oli valittu tempon alas vetäminen, teknisten virheiden välttäminen ja tätä kautta BK:n syömähampaiden tylsistyttäminen. Taktiikka oli toimiva. Joukkue puolusti maltilla ja järkevästi estäen tehokkaasti BK:n maalintekoyritykset. Hyökkäyksessä toteutettiin samaa taktiikkaa, jossa pitkät hyökkäykset päättyivät yleensä hyvään maalintekotilanteeseen. Ilman BK:n maalilla pelannutta Rony Leveniä olisi tilanne voinut olla jopa selvemmin vierailijoiden hyväksi.

Ensimmäinen puoliaika oli kenties taktisesti joukkueen ehjin koko kaudella. Yksilötasolla jokainen kentällä ollut suoriutui mallikkaasti, mutta mainittavia suorituksia olivat Thomas Lostedtin tasainen suoritus maalissa, sekä Anton Koskuen laadukas sisääntulo ja sitä seurannut ensimmäinen liigamaali, sekä muutama maukas maaliin johtanut syöttö. Tauolle lähdettiin tasatilanteessa 11–11.

Toiselle puoliajalle lähdettiin toteuttamaan samaa suunnitelmaa. Valitettavasti ensimmäinen puoliajan maltti ja etenkin pallovarmuus olivat jääneet jonnekin Karjaan urheiluhallin käytäville. Ensimmäiset kahdeksan minuuttia olivat synkkiä. Pallot joko hukattiin, tai ne päätyivät Levenin torjuntoihin. Näistä tilanteista BK pääsi pelaamaan lempipeliään, eli nopeita vastahyökkäyksiä. Tasatilanne oli nopeasti muuttunut Karjaalaisten seitsemän maalin johdoksi. Tästä eteenpäin peli tasoittui jälleen hieman, mutta siimaa oli annettu liikaa.

Loppupelin kuvana oli Dickenin 7 vs 6 hyökkääminen, joka päätyi joko maaliin, tai BK:n heittämään tyhjään maaliin. Asemapelissä ei joukkueella ollut suuria vaikeuksia, mutta aina jos BK pääsi iskemään nopeasti vastaan oli tuloksena yleensä takaisku. Lopputuloksena oli selkeä BK:n voitto 30–19.

Kuten mainittu, niin joukkue pelasi hyvin tasaisesti, niin hyvässä kuin huonossa. Kukaan pelaajista ei tehnyt yli kolmea maalia, joten varsinaista maalitykkiä on turha etsiä. Jo mainittujen Lostedtin ja Koskuen lisäksi voidaan nostaa esille joukkueen hyökkäyksen sielu Benny Broman, joka jälleen taisteli jokaisen tilanteen loppuun asti viimeistellen samalla muutaman maalin ja luoden lukuisia maalipaikkoja muille pelaajille. Historiankirjoihin voidaan myös merkitä ensimmäiset liigaminuutit joukkueen omalle kasvatille Vidar Wickströmille.

BK-46:n parhaaksi valittiin maalivahti Rony Leven, joka etenkin toisella puoliajalla teki tyhjäksi lukuisia joukkueen viimeistely-yrityksiä. Hyökkäyspäässä joukkueen kaikki kaikessa oli jälleen Nico Rönnberg. Uusia ystäviä herra ei taaskaan tullut hakemaan, mutta viimeistelyt onnistuivat näyttävästi edestä ja takaa. Suorituksistaan raati antoi hänelle kaksi tähteä.

Cocks vieraaksi lauantaina!

Kauaa ei tappiota ehditä murehtia, kun vastaan tulee ehkäpä jopa asetta kovempi vastustaja Riihimäen Cocksin muodossa. Gallialaisen kukon muotoja tälle kaudelle omaksunut Riihimäkeläisnippu lähtee otteluun ilman ainuttakaan tappiota. Euroopan valloitukseen rakennettu joukkue pystyy heittämään jokaiselle pelipaikalle kansainvälisesti laadukkaan pelurin. Selvää on, että jos pelistä halutaan pisteitä, on pystyttävä suoriutumaan tasolla, jota ei välttämättä olla vielä tällä kaudella nähty.

Peli alkaa lauantaina 21.1 klo 16. Liput saat helpoiten ostettua osoitteesta https://shop.dicken.fi/category/35/herrmatcher-msm-och-cupintradesbiljetter-sasongen-2022-23

Punaista päälle ja Pirkkolaan!

Jos ette pääse hallille on matsi on katsottavissa solidsportilta https://solidsport.com/dickenmiehet. Liittykää mielellään kuukausikannattajiksi (9,90€/kk). Joukkue saa puolet tuotosta. Kuukausitilaajina saatte paitsi Dickenin koti- ja vierasottelut, niin myös kaikki SM-ligan ottelut

Back to Top