Voitto ÅIFK:sta runkosarjan viimeisessä pelissä ja ÅIFK vastaan jatkosarjan ensimmäisessä

ÅIFKToissalauantaina Turun Samppalinnassa todistettiin runkosarjan viimeinen ottelu tämän kauden osalta. Samalla päästiin näkemään kauden tähän asti suurinumeroisin voitto. ÅIFK kaatui ensimmäisen puoliajan taistelun jälkeen lopulta selvästi numeroin 23–37.

Alussa hienosti ottelua jo 5–1 vienyt kotijoukkue ei lopulta pysynyt hyvin taistelleen Dickenin perässä. Pelaajista Turussa kovimmassa vauhdissa olivat huikean pelin pelannut Benjamin Peitsaro. Benkku viimeisteli 11 maalia kovalla 85 % heitolla! Välillä näytti kiukulla painanut Peitsaro teki kentällä mitä halusi. Benkkua hienosti maalitehtailussa tukivat Filip Söderlund kahdeksalla maalilla ja joukkueen kippari Joacim Broman viidellä maalilla. Kauden parastaan esitti myös joukkueen pelinrakentelusta vastaava Benny Broman.

Kanarialintujen kaikki kaikessa oli joukkueen kapteeni Niklas Manderoos. Myös Turun nuoriso-osasto esiintyi edukseen. Nuoren William Sjöholmin ennakkoluulottomat otteet palkittiin herran ensimmäisellä Lähitapiolatähdellä.

Turkupeli sinetöi runkosarjan. Kuten joukkueen otteita seuranneet tietävät, niin ovat esitykset vaihdelleet loistavien ja karmeiden väliltä. Usein jopa samassa pelissä. Lopputuloksena oli viides sija ja täten paikka alempaan jatkosarjaan ”täyden pistepotin” kanssa, eli pelit alkavat kolmen pisteen kera. Jatkosarjan ykkönen kohtaa puolivälierissä ylemmän jatkosarjan neljänneksi tuleen joukkueen ja jatkosarjan kakkonen taas ylemmän sarjan kolmosen.

ÅIFK lauantaina Pirkkolaan

Lauantaina pelataan jatkosarjan ensimmäinen kierros ja kuten otsikko kertoo vastaan asettuu jälleen ÅIFK. Edellisestä kohtaamisesta on kulunut muutama viikko, joten on kiinnostavaa nähdä mitä uutta joukkueiden peleihin on pystytty lisäämää?

Varmaan on, että luvassa on vauhdikas kohtaaminen. Maaleja joukkueiden aiemmissa kohtaamisissa on mätetty reilusti, joten yleisöön menevää peliä on Pirkkolaan saapujille tiedossa.

Ottelu alkaa klo 18 ja Pirkkolan parkkipaikkatilanteen huomioon ottaen kannattaa paikalle suunnistaa hyvissä ajoin tai julkisilla kulkuneuvoilla. Liput otteluun voit ostaa kätevästi tästä: https://shop.dicken.fi/category/35/herrmatcher-msm-och-cupintradesbiljetter-sasongen-2022-23

Jos ette pääse hallille, niin ottelu on katsottavissa Handistv:stä: https://solidsport.com/dickenmiehet Liittymällä kuukausikannattajiksi (9,90€/kk). Joukkue saa puolet tuotosta. Kuukausitilaajina saatte paitsi Dickenin koti- ja vierasottelut, niin myös kaikki SM-liigan ottelut.

 

Back to Top