Dicken - Siuntio (15-16) 27-28

 

SIF parempi Pirkkolassa

 

Dickenin ja SIF:n välinen ottelu lauantaina osoittautui varsinaiseksi trilleriksi, vaikka Dickeillä olikin todella vakuuttava alku, nopeasti 5-1 johtoon ja Kaj Hagman oli pakotettu aikalisään. Tämän jälkeen Siuntion peli parani ja Dickenin puolutus alkoi jostain syystä rakoilemaan, tasaiseen tahtiin SIF otti ero kiinni ja tuli lopulta tasoihin ja ohi. Tauolle mentiinkin vieraiden maalin johdossa, 15-16.

 

Toinen jakso tarjosi yleisöön menevää käsipalloa erittäin tasaisissa merkeissä, SIF:n kuitenkin johtaessa suurimman osan ajasta 1-2 maalilla. Kurssi näytti kääntyvän 55 minuutin kohdalla kun Anton Rémy teki kaksi perättäistä maalia tilanteeseen 26-25. Tästä ei kuitenkaan vieraat hätääntyneet, vaan piti pään kylmänä ja teki seuraavat kaksi maalia.

 

Kun noin 30 sekuntia oli pelikellossa jäljellä, otti Dicken maalin tappiossa maalivahdin pois ja yritti seitsemällä ulkopelaajalla tasoitusta, mikä myös onnistui Timmy Thorin maalatessa ajassa 59.55. SIF toimitti kuitenkin pallon salamannopeasti keskelle josta ottelun hahmo Jaan Kauge heitti pallon tyhjään maaliin. Näin ollen SIF ryöstää kaksi pistettä Pirkkolasta lukemin 27-28.

Dicken

Timmy Thor 7, Anton Rémy 6, Casimir Stierncreutz 5, Benny Broman 4, Joacim
Broman 3, Ben Weber 1, Max Knuts 1

Siuntio

Jaan Kauge 7, Christoffer Modig 6, Albert Rehnberg 4, Gustav Svanbäck 4,
Patrick Grönberg 3, Anton Luuppala 3, Joni Jukola 1

Ulosajot

Dicken:

Siuntio: Patrick Grönberg

Lähitapiola tähdet

*** Jaan Kauge

** Mikael Mäkelä

* Christoffer Modig

Vakuuttavimman pelaajan kommentti:

"Alku oli vaisu meiltä mutta sitten päästiin peliin mukaan. Näytti vähän siltä kuin, että Dicken yllättyi vähän ettei me kaatunut heti heidän nopeaan tempoon."

Dicken valmentajan Thomas Lindströmin kommentti:

"Saatiin ihan hyvä aloitus otteluun. Puolustettiin hyvin ja päästiin nopeisiin. Jostain syystä lopetettiin 5min liian aikaisin pelaaminen ensimmäisellä puoliajalla ja sitten ei saatu peliä enää käyntiin."

Siuntion valmentajan Kaj Hagmanin kommentti:

"Aloitettiin pelkurimaisesti, me ei ollut täällä, tehtiin pelistä meille vaikean. Hyökkäys ja puolustus toimi kuitenkin hyvin tänään. Kaiken kaikkiaan hyvä peli meiltä."

Yleisö: 142

Back to Top