Keskiviikon tappio unohdettava lauantaiksi

hifk flyer 01 2016Dicken pelasi keskiviikkona vieraspelin Kauniaisissa HC Westin vieraana, ja isännät pitivät tylysti pisteet luolassaan. Westin voitto merkitsi Dickenille kauden toista tappiota ja kärjen tiivistymistä, kun West kipusi jo 2 pisteen päähän, toki ottelun enemmän pelanneena. Keskiviikon ottelusta on nopeasti otettava positiiviset asiat, ja siirtää ne huomenna pelattavaan Stadin Derbyyn, kun kolmas perinteinen Stadilainen, Kiffen isännöi HIFK-Dicken pelin Kallion Urheilutalolla. Otteluun pääsee minkä tahansa Stadilaisen käsipalloseuran vaatteissa puoleen hintaan sisään.

HIFK on pelannut todella vahvan kauden, toki pari notkahdustakin on nähty, mutta kapealla kotikentällään tähtirinnat ovat aina todella hankala vastustaja. IFK-kolmikko Niclas Ahlgren, Nikola Zujic sekä Roman Protsenko ovat olleet todella tehokkaita, ja maalissa Bogdan Klepa on pelannut vakuuttavaa kautta. Myös Rasmus Hallback sekä Sergei Shevchenko ovat pelanneet tehokkaasti, joten IFK:lta löytyy ase joka heiltä on puuttunut edellisillä kausilla, nimittäin materiaalin leveys.

Dicken-leirissä tutusti maalit ovat jakautuneet melko tasaisesti, kuitenkin Christoffer Modigin ollessa tehokkain ennen Benny Bromania. Kaksikon takana tulitukea antavat laiturikolmikko J Broman, Rémy & Hollfast.

Dicken toivoo isoa kannatusjoukkoa huomenna Kallioon, sillä kyseisessä derbyssä tulee olemaan pelissä muukin kuin Stadin herruus, sillä sarjataulukko tiivistyy, eikä lauttasaarelaiset missään nimessä halua luopua kakkossijastaan.

Ottelu alkaa huomenna klo 14.30

Back to Top