Dicken haastamaan voittamatonta Cocksia

granlund vs cocks hypareKeskiviikon ottelussa on Dickenin kannalta erittäin tärkeitä pisteitä jaossa. Cocks kuitenkin on osoittanut niin SM-Liigassa sekä Baltian liigassa kuka määrää, eikä pisteitä ainakaan ihan helpolla Riihimäeltä tuoda mukaan. Ottelussa ei Cocksin kannalta ole kuin kunnia pelissä, kun suvereenisti pelannut Cocks ei ole menettänyt pistettäkään, ja on näin ollen jo aikoja sitten varmistanut välieräpaikkansa SM-Liigassa. Toisesta suorasta välieräpaikasta kovaa kisaa käyvät enää Dicken sekä BK-46, kun Atlas Vantaan liito ei ole kantanut enää ylemmässä jatkosarjassa.

Voitolla lauttasaarelaiset menisivät BK:n ohi kakkoseksi, ja kaikki olisi niin sanotusti omissa käsissä. Pieni mahdollisuus pisteiden ryöstämiseen kuitenkin on olemassa, sillä Cocks on kovassa otteluruuhkassa, viikonloppuna joukkue hävisi EHF Cupin ottelunsa Benficaa vastaan ja maanantaina kukkolauma otti Atlaksesta rutiinivoiton. Dicken taas liitää hyvässä vireessä, kun jatkosarjan katastrofimaisesta alusta toivuttiin ja vakuuttavat voitot haettiin niin Vantaalta kuin Karjaaltakin.

Selvää on kuitenkin, että lauttasaarelaisilta vaaditaan täydellinen esitys jos voitosta halutaan unelmoida, ja paljon riippuu avainpelaajien, kuten Max Granlundin, Benny Bromanin sekä maalivahtien onnistumisista. Piristävää kuitenkin on, että Valdar Noodla ja Filip Söderlund ovat selkeästi nostaneet tasoaan kevään isojen pelien alla.

Ottelu alkaa Riihimäen urheilutalolla keskiviikkona klo 19.00.

Back to Top