Dicken - Cocks tänään Pirkkolassa

bennyanfallcocks19SM-Liigan ehdoton kärkiottelu pelataan illalla Pirkkolassa tyhjille katsomoille. Joukkueiden yhteenlasketut tappiot tällä kaudella: 1 tappio, jonko Dicken toimitti Cocksille joukkueiden ensimmäisessä ottelussa Riihimäellä kauden alussa. Cocks aloitti kauden hieman ailahdellen, joka oli toki odotettavissa kun joukkue koki niin suuria muutoksia kauden alla niin uusien pelaajien kuin uuden valmentajankin johdosta. Peli näyttää parantuneen ja joukkuepeli alkaa hiljalleen löytyä Kukkolaumassa. 

 

Dickenin peli on ollut kauden alusta lähtien hyvällä mallilla, ja ilman sen suurempia haasteita on voittoja tullut liukuhihnalta. Ian Martin kiteytti edellisen voittopelin (BK-46, 25.11) jälkeen että joukkue tee sen suurempia sirkustemppuja kentällä ja se näkyy tuloksissa. 

Dickenin terävimmät maalintekijät löytyy takamiehistössä, Max Granlund on SM-Liigan maalipörssissä kakkosen 64 maalillaan, Ian Martin 4. 55 maalilla ja Filip Söderlund 8. 47 maalilla. 

Cocksin tehokkain on ollut ei niin yllättävästi Teemu Tamminen, joka johtaa Liigan maalipörssiä 70 maalilla. Tamminen valittiin myös marraskuun tähtipelaajaksi. Ivan Mosic on löytänyt hyvän vireen alkukauden loukkaantumisen jälkeen, ja onkin Liigan 7. tehokkain 48 maalillaan.

Ottelun panoksen on luonnollisesti El Romanticon herruus, mutta ottelun voittaja on myös suurella todennäköisyydellä runkosarjan voittaja, etenkin mikäli Dicken onnistuu viemään ottelun, varmistaisi lauttasaarelaiset runkosarjan voiton. Mikäli Cocks voittaa, on peli edelleen auki joukkueiden ollessa tasapisteissä. 

Ottelu alkaa Pirkkolassa klo 19.15 ja pelataan ajan hengen mukaan sekä viranomaisten käskystä tyhjille katsomoille. Ottelua voi kuitenkin seurata suorana lähetyksenä niin VeikkausTV:stä kuin Solidsportin välityksellä. Mikäli Solidsport vielä on tilaamatta, tilaa se tämän linkin kautta, ja tuet samalla Dickenin edustusjoukkuetta: https://solidsport.com/dickenmiehet

Back to Top