Dicken avaa kevätkauden runkosarjan päätöspelillä

dicken hifk 2021 01Voitosta voittoon tällä kaudella edennyt Dicken kohtaa SM-Liigan runkosarjan päätösottelussaan HIFK:n. Näin ollen yksi ottelu jää lauttasaarelaisilta pelaamatta, kun viime sunnuntain Tallinn-peli peruttiin Tallinnin jouduttua vetäytymään kauden sarjasta koronatilanteen takia.

Alavireisesti pelannut HIFK on jäämässä ylemmästä jatkosarjasta ulos, sillä SIF on karannut jo neljän pisteen päähän. Mahdollisuuksia nousuun toki on, mutta se vaatisi ryhtiliikettä ja ennen kaikkea voittoa keskiviikon Stadin Derbystä. Dicken taas haluaa pitää kiinni täydellisestä sarjastaan eikä näin ollen ole antamassa pisteitä ilmaiseksi kamraateille.

 

IFK:n tehokkaimmat ovat tällä kaudella olleet Kristo Voika ja Niclas Ahlgren, jotka ovat tehneet 53 ja 52 maalia mieheen. Maalia vartio Dickenille monesti päänvaivaa aiheuttanut Bogdan Klepa.

Dickenin tehokkain on ollut Max Granlund, joka 83 maalillaan keikkuu SM-Liigan maalipörssin kakkossijalla, maalin Teemu Tammisen takana. Hyvää tulitukea Granlundille on antanut Ian Martin 74 maalilla sekä Filip Söderlund 57 maalilla. Maalivahtiosasto on ollut totutun kovassa tikissä, torjuntaprosenttien valossa kaikki neljä lauttasaarelaisveskaria ovat viiden joukossa.

Ottelu pelataan totutusti ilman yleisöä, mutta on katsottavissa suorana lähetyksenä Solidsportin välityksellä. Ottelu alkaa Pirkkolassa keskiviikkona klo 19.15

Back to Top