Puolivälierät HIFK:ta vastaan alkaa maanantaina

dicken hifk puolivaliErikoisen urheilukauden huipennus lähestyy, kun pudotuspelejä pelataan ensimmäistä kertaa käsipallon SM-Liigassa kahteen vuoteen. Jatkosarjassa ailahdellen pelannut Dicken saa vastaansa vähintään yhtä ailahdelleen pelanneen HIFK:n, joka selvisi kuuden parhaan joukkoon pienimmällä mahdollisella marginaalilla, kun kovan loppukirin esittänyt ÅIFK jäi vain pisteen päähän stadin kaimoistaan. HIFK:n saldoksi jatkosarjassa jäi yksi voitto, yksi tasuri ja neljä tappiota. Dicken vastaava sarja ylemmässä jatkosarjassa oli kaksi voittoa, yksi tasuri ja kolme tappiota.

Dickenin avainpelaajat Max Granlund sekä Ian Martin onnistuivat loistavasti maajoukkueen kanssa viikko sitten, ja toiveena on että tuo momentum kantautuu myös kotimaan kentille kun sitä kiperimmin kaivataan. Myös Filip Söderlund, Gusten Montonen sekä Patrik Roslander esiintyivät edukseen Sveitsiä vastaan pelatuissa maaotteluissa, joten suurella osaa pelaajista on hyvä peli-tuntuma alla, vaikka yhdessä ei ole karanteenien johdosta päästy hiomaan kuvioita. 

HIFK on pudotuspeleissä ollut perinteisesti sitkeä vastustaja, ja etenkin tehokkaimmat Kristo Voika ja Niclas Ahlgren on pidettävä maltillisissa teholukemissa, myös kokenutta Kristian Janssonia ei voi aliarvioida kauden tärkeimmissä peleissä, eikä todellakaan maalivahti Bogdan Klepaa, joka on monesti aiheuttanut lauttasaarelaisille päänvaivaa.

Ottelusarja pelataan paras kolmesta -formaatissa, ja sarjan voittaja pelaa joko jatkosarjan ykköstä Cocksia vastaan, jos voittaja on HIFK, jos Dicken puolestaan voittaa sarjan, odottaa jatkosarjan kakkonen BK-46 välierissä, jotka näillä näkymin pelataan paras viidestä -formaatissa. 

Viimeksi Stadin Derbyä saatin playoffeissa ihastella kaudella 17/18, jolloin sarja pelattiin paras viidestä muodossa, tuolloin Dicken vei sarjan niukasti 3-2 trillerimäisten otteluiden jälkeen!

Puolivälierät, Dicken - HIFK

Maanantai 22.3 klo 19.15 Dicken - HIFK

Torstai 25.3 klo 19.00 HIFK - Dicken

Tarvittaessa

Lauantai 27.3 klo 16.00 Dicken - HIFK

Ottelusarja pelataan ajan hengessä ilman yleisöä, ottelut ovat nähtävissä Solidsportin välityksellä suorana lähetyksenä. Ensimmäinen ottelu näkyy myös Veikkaus TV:n välityksellä

Ottelusarjasta lisää:

https://msm.finnhandball.net/2020-2021/ennakot-2020-21/kohti-puolivalieria-dicken-hifk/ 

Back to Top