Muutoksia ensi kauden kokoonpanoon

cocks dicken 2019 03Dickenin miesten viime kausi päättyi sensaatiomaisen välieräsarjan jälkeen finaalitappioon suoraan kolmessa ottelussa Cocksia vastaan. Tadas Stankeviciuksen siirto takaisin Liettuaan sekä Patrik Roslanderin siirto GrIFK:hon olivat jo tiedossa, näiden lisäksi Gusten Montonen siirtyy Ruotsin Allsvenskanin kärkiseura Amo HK:hon, joka taisteli nousukarsinnoissa Elitserieniin, nousussa kuitenkaan onnistumatta. Lisäksi Ian Martin, Felix Nilsson, Johan Gripenberg sekä Niklas Kaitemo ovat ilmoittaneet lopettavansa käsipallouransa SM-tasolla ainakin toistaiseksi.

Ian Martin haluaa kiittää seuraa kahdesta edellisestä kaudesta: Olen viihtynyt joukkueessa erittäin hyvin. Ensimmäinen kauteni päättyi ennen aikojaan ja viime kausi pelattiin ilman yleisöä, joten pelaaminen oli luonnollisesti erilaista. Oli hienoa kokea europelejä sekä ensimmäinen SM-Liigan mitalini nyt keväällä. Kiitos kaikille tukijoille, vaikkei kentän laidalla nähtykään edellisellä kaudella.

 On siis sanomattakin selvää että joukkueen rakentamisessa ensi kaudeksi on haasteita, ja omien kasvattien lisäksi katse on myös suunnattu seuran ja myös suomen ulkopuolelle.

Joukkueella on erittäin laadukas runko Bromanin veljesten, Granlundin, Rémyn, Monnbergin, Söderlundin sekä maalivahtien osalta, joten sen päälle on hyvä rakentaa niin laatua kuin syvyyttäkin. Selvää on että vahvistusta tarvitaan etenkin sentteriosastolle. Omien lupausten, kuten Ian Pehrssonin, Santeri Hakkaraisen sekä varusmiespalvelustaan suorittavalle Casimir von Knorringille on näin ollen luvassa vastuuta jo heti alkukaudesta. Valmennuksesta vastaavat viime vuoden tapaan kolmikko Björn Monnberg, Valdar Noodla sekä Teemu Hertola.

Lisätiedot:

Daniel Rémy

General Manager

0503663542

Back to Top