Armi Pärt ensi kaudeksi Dickeniin

Armi Pärt. Kuva: Krister Andersson / Hallands NyheterViron maajoukkueen viivapelaaja Armi Pärt on allekirjoittanut ensi kauden kattavan sopimuksen Dickenin kanssa. Viime kaudella Pärt edusti Ruotsin Elitserienistä tippunutta HK Varbergiä. 205 cm ja 115 kiloinen juuri 30 vuotta täyttänyt kolossi on urallaan ehtinyt pelata Ruotsin lisäksi Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Tanskassa sekä Turkissa.


Armi Pärt kommentoi tuoretta siirtoa: Olen erittäin tyytyväinen siirrosta ja miten sulavasti kaikki hoitui etäyhteyksillä. Suomi on minulle pelillisesti uusi maa, joskin olen kohdannut useita pelaajia Ruotsissa sekä maajoukkueen kanssa. Toivon pystyväni auttaa joukkuetta saavuttamaan ensi kauden tavoitteet.

Daniel Rémy: Jäimme käytännössä ilman ykkössentteriä viime kauden jälkeen, kun Tadas Stankevicius palasi takaisin Liettuaan ja Felix Nilsson hieman yllättäen päätti ripustaa pelikengät naulaan, joten tarve sentterille oli kova. Onneksi onnistuimme hyvin Armin kanssa, jonka kanssa olemme aikaisemminkin keskustelleet, mutta nyt aika oli molemmille osapuolille paras mahdollinen. Armi tuo joukkueeseen roppakaupalla kokemusta sekä kokoa niin puolustukseen kuin myös hyökkäykseen, joten tulemme varmasti hyödyntämään Armin taitoja paljon peleissä. Oli myös ilahduttavaa, että Armi oli halukas jakamaan osaamistaan myös juniorijoukkueillemme ensi kaudella.

Lisätiedot: General Manager Daniel Rémy / 0503663542

Back to Top