Dicken isännöi SIF:ä Cupin puolivälierässä

Joukkue2122 scaledLauantaina Pirkkolan käsipallopyhättö toivottaa koko katsomon täydeltä kannattajat paikan päälle, kun viimeisin koronapäivitys antaa täysille saleille mahdollisuuden. Viimeksi käsipalloa on suomessa pelattu maaliskuussa 2020 on ilman katsomorajoitteita. 

Suomen Cup on edennyt puolivälierävaiheeseen, ja vastaan arvottiin SIF, jota vastaan lauttasaarelaiset pelasivat viime viikonloppuna Liigaottelun. Tuolloin ottelu päättyi Dickenin selkeään 27-17 vierasvoittoon.  

SIF:n ovet kävivät kesällä tiuhaan tahtiin, kun ulospäin lähtivät Ott Varik, Fredrik Karlsson, Carl Weurlander, Christoffer Thor, Rony Leven sekä Edvin Voutilainen. Paikkaamaan hankittiin välivuosia viettänyt Dicken-kasvatti Christoffer Modig sekä Niki Tuominen, myös omille junioreille annetaan tulevalla kaudella mahdollisuus. Tämän kauden saldona Liigassa kolme selkeää tappiota, ja Cupissa irtosi jatkopaikka selkeällä voitolla PIF:n vieraana. 

Myös Dicken koki kesän aikana suurimman vaihtuvuuden noin kymmeneen vuoteen, mutta on saanut menetetyt pelaajat varsin hyvin paikattua niin omilla pelaajilla kuin täsmähankinta Armi Pärtillä. Saldona kauden Liigapeleistä kolme voittoa ja yksi, kirvelevä maalin tappio Cocksia vastaan. Cupissa Dickenin polku alkoi neljännesvälierällä Riihimäen Dynamoa vastaan, joka päättyi lauttasaarelaisten selkeään voittoon. 

Cup on kuitenkin aina raakaa peliä, ja huonoon päivään ei yksinkertaisesti ole varaa. Vaikka Dicken lähteekin ennakkosuosikkina lauantain peliin, ei minkäänlaiseen löysäilyyn ole varaa.  

Ottelu alkaa Pirkkolan käsipallopyhätössä lauantaina klo 16.00, pue siis punaista päälle ja tule paikan päälle kannustamaan Dicken voittoon! 

Liput saa mielellään ostaa ennakkoon:
https://shop.dicken.fi/category/32/matchbiljetter-forkop---liput-ennakkoon-otteluihin-2021-22

Ovelta myydään myös lippuja, korttimaksu.

Back to Top