Muutoksia joukkueen taustoissa – Kiitos Daniel!

00 Daniel Remy 18 Jukka KamulaKentällä ja valmennuksessa tapahtuneiden muutosten lisäksi myös joukkueen taustoilla tapahtuu. 10 vuotta joukkuetta menestyksekkäästi hallinnoinut Daniel Rémy jättää tehtävänsä. Danielin suuret saappaat tulee täyttämään viimeiset 17 vuotta joukkueen kanssa kentän puolella ihastuttanut ja vihastuttanut Jukka Kamula.

Aikakauden päättymisen yhteydessä verkkotoimitus kysyi Danielin mietteet ”vallan vaihtumiseen” liittyen.

Onko Daniel mitään viimeisiä terveisiä tai kommentteja?

Kymmenen kauden aikana joukkueen johdossa on antanut minulle aivan uskomattoman hienoja muistoja, etenkin europelit sekä finaalisarjat tulen muistamaan ikuisesti. Haluan kiittää kaikkia, joiden kanssa on ollut kunnia työskennellä vuosien saatossa, suurin kiitos kuuluu Björn Monnbergille ja kapteeni Joacim Bromanille. Nyt on kuitenkin aika keksiä muuta puuhaa tämän parin vuoden projektin (joka venyi vuosikymmeneksi) jälkeen. Toivotan Jukalle mieluisia eläkepäiviä peliuran päätöksen myötä ja menestystä uuteen rooliin joukkueen johtoon! "

Verkkotoimitus sai myös kiinni kiireisen uuden ”geeämmän” Jukka Kamulan kommenttien toivossa.

Millä mietteillä aloitat uudet tehtävät?

Kiitos seuralle luottamuksesta. Kun hommaa syksyllä tarjottiin, oli päätös lopulta aika helppo. On myös suuri kunnia hypätä legendaarisen ”Juttilan” saappaisiin. Aika paljon on saavutettu Danin aikakaudella, joten rima on korkealla.”

Entäpä GM:n oma pelaaminen? Rémy toivottelee jo hyviä eläkepäiviä, joten siirtyykö toimisto pysyvästi kentän laidalle?

Tavoite on auttaa joukkuetta maksimaalisesti kentän ulkopuolella. Vahvistaa organisaatiota ja toimintaa, jotta valmennuksella ja pelaajilla olisi mahdollisimman hyvät puitteet tehdä hommia. Mutta jos tilanne (ja valmennus) vaatii ja oma fysiikka mahdollistaa, niin on mahdollista, että osallistun vielä talkoisiin myös kentän puolella.”

Mitkä asiat tulevat muuttumaan tulevilla kausilla?

Tuskin mitään suuria muutoksia on tulossa. Urheilussa tavoite on aina kehittyä ja kehittää tekemistä, joten varmasti siihen pyritään myös joukkueen taustoilla. Henkilökohtaisesti yritän vahvistaa ja ajaa ajatusta, että Dicken olisi paras paikka pelata liigahandista pääkaupunkiseudulla”

Viimeisenä kysymyksenä – Miltä joukkue näyttää tässä vaiheessa kesää?

Hyvältä. Isosta valmennuksellisesta muutoksesta huolimatta olemme saaneet pidettyä monta vuotta yhdessä pelannut runko kasassa. Tähän on nyt lisätty kaksi kovaa vahvistusta Siuntiosta ja muutama erittäin lupaava oma juniori. Etsinnässä on vielä muutama vahvistus ja toivottavasti niistä pääsemme tiedottamaan pian”

Kiitos ja tsemppiä kauteen!

Lisätiedot: Cai Granfors 045 639 5546

Back to Top